28.3.2019.

Održana još jedna edukacija za privatne iznajmljivače

U organizaciji TZ Varaždinske županije, ovaj četvrtak 28. ožujka, u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije održana je još jedna u nizu edukacija za privatne iznajmljivače s područja Varaždinske županije. Same edukacije nadovezuju se na vrlo uspješan projekt Kuće za odmor s pričom, na kojem TZ Varaždinske županije kontinuirano radi već treću godinu.

 

Ovoga puta brojne prisutne sudionike pokušalo se informirati o njihovim pravima i obvezama kao privatnih iznajmljivača, standardima kvalitete, te kako kuću kvalitetno urediti i pripremiti za goste.

O pravima i obvezama privatnih iznajmljivača, te standardima i načinu kategorizacije Kuća za odmor i Ruralnih kuća predavale su gošće iz Ministarstva turizma, gđa, Danijela Osrečak Perić i gđa. Dubravka Špelić. 

Najveći interes bio je za predavanje o načinu vođenja kućanstva, te kako kvalitetno pripremiti prostor za doček gostiju, koje je prisutnima prezentirala dugogodišnja voditeljica domaćinstva Hotela Turist.

Direktor TZ Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini istaknuo je zadovoljstvo sa velikim interesom naših građana za ovakav razvoj turističke ponude, što vrlo pozitivno utječe na sam razvoj turističke ponude, jer na taj način našim turistima, osim smještajnih kapaciteta, nudimo i kvalitetan sadržaj.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.