Objavljeni javni pozivi Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora u 2018. godini

Objavljeni javni pozivi Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora u 2018. godini

 

Programom dodjele de minimis potpora za razvoj turističkog sektora, Hrvatska turistička zajednica će i u 2018. godini dodjeljivati bespovratna sredstva putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

Na temelju ovog Programa, Hrvatska turistička zajednica će u 2018. godini raspisati Javne pozive za sljedeće mjere:

  1. Projekti turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima,
  2. Potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima
  3. Potpore događanjima
  4. Potpore programima destinacijskih menadžment kompanija

Projekti, inicijative i događanja kojima će se odobriti potpora odabrat će se sukladno razrađenim kriterijima, dok će odluku o izboru i visini potpora donijeti Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice na prijedlog sukladnog Povjerenstva.

Dokumentacija za kandidiranje na programe pod točkama 1., 2. i 3. podnosi se u elektronskom obliku na online obrascima putem linka potpore.htz.hr i u tiskanom obliku - ispunjene online obrasce potrebno je isprintati, potpisati i staviti pečat te poslati poštom preporučeno zajedno s ostalom dokumentacijom. Dokumentaciju za potpore programima DMK korisnici, s cjelokupnom dokumentacijom iz točke VII. Javnog poziva, šalju u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za potpore DMK – ne otvaraj“, na adresu Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb).

Detaljne informacije o predmetnim Javnim pozivima možete pronaći OVDJE.

Rok za podnošenje kandidatura za navedene Javne pozive je 31. siječnja 2018. godine (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 31. siječnja 2018. godine).

Dodatne informacije možete zatražiti isključivo pisanim putem na mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.