Hotel Turist ***

Hotel Turist utemeljen je 1964. godine po uzoru na stare varaždinske "grand hotele". 

Tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta usluge, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta i lokacija pridonose tituli središnjeg hotela sjeverozapadne Hrvatske.

U prilog toj činjenici govore zadovoljni stalni gosti, ali i primljene nagrade za najbolji hotel kontinentalne Hrvatske sa tri zvjezdice: osvojeno 1. mjesto 2006. godine, 2. mjesto 2007. godine, 3. mjesto 2008. godine te 2. mjesto 2009. godine. Osvojene nagrade nisu samo priznanja, već i obvezuju na daljnji kontinuiran rad ne samo na održavanju, već i na podizanju kvalitete usluge i dodatnih sadržaja hotela.

Krajem 2008. godine renovirana je kompletna hotelska kuhinja, restoran, aperitiv bar i dva kata hotelskih soba koje su dobile kategoriju 4 zvjezdice, u što je uključena najmodernija tehnologija.
Svoj standard kvalitete hotel Turist potvrđuje i ISO standardom Haccp Codex Alimentarius koji posjeduje od 2009. godine, dok se tendencija ulaganja u kvalitetu očituje i u dobivanju drugog standarda kvalitete Halal-a od veljače 2012. godine, te dobivanje kategorije Congress hotel u 2013. godini.

Kao savršena destinacija za odmor i relaksaciju hotel nudi svojim gostima smještaj od 46/1, 58/2 i 5 apartmana, ukupnog kapaciteta od 174 ležaja. Prilagođavanje sobne temperature, elektroničko upravljanje zastorima, potpuno zamračenje sobe ili pogled na zelenilo obližnjeg parka, samo su neke od pogodnosti kojima omogućujemo svakom gostu da bi se u našoj kući osjećao ugodno i odmorno kao u vlastitom domu.
Smještajne jedinice, kategorizirane su u superior i standard klasu koje jednako dobro zadovoljavaju zahtjeve svih gostiju. Apartmani i sobe imaju vlastitu kupaonicu te su komforno namještene i moderno opremljene TV/SAT sa preko 30 programa na 5 stranih jezika, direktnom telefonskom linijom, radnim stolom, sušilom za kosu, točkama za bežično povezivanje s internetom i minibarom. Superior sobe, opremljene sustavom pametnih soba, još dodatno sadrže klimu, sef, mogućnost automatskog podizanja i spuštanje elektroničkih zavjesa, podešavanje temperature sobe te moderan ambijet u novouređenom dijelu hotela.Kategorija: ***
Kapacitet: 173
Adresa: Aleja kralja Zvonimira 1, Varaždin
Radno vrijeme: 00.00-24.00h
Telefon: +385 (0) 42 395 395
www.hotel-turist.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.