Hostel "Stara vaga"

Hostel "Stara vaga"

Hostel "Stara vaga" smješten je na Trgu Matije Gupca 61, na mjestu gdje se nekad nalazila i stara stočna vaga, 7 min pješice do glavnog trga.

Hostel Vortex

Hostel Vortex

Hostel Vortex nalazi se u strogom centru grada Varaždina u zgradi izgrađenoj na bedemima Starog Grada te time ulazi u kulturno-povijesnu cjelinu grada.

Pansion Bernarda

Pansion Bernarda

Pansion Bernarda nalazi se u samom centru Varaždinskih Toplica u neposrednoj blizini termalnog lječilišta, rimskih iskopina, parka, crkve, robne kuće i ostalih znamenitosti.

Hostel Kairos

Hostel Kairos

Na svakoj etaži nalaze se 2 kupaonice, 2 sanitarna čvora, čajna kuhinja s boravkom. Na raspolaganju je i neograničeno korištenje interneta. Hostel ima i vlastiti parking za sve goste.
Kapacitet hostela je 1 jednokrevetna soba, 4 dvokrevetne i 4 trokrevetne sobe.

Bed & Bike Hostel

Bed & Bike Hostel

U mirnom dijelu Varaždina, na samo nekoliko minuta do središta grada, smješten je novi hostel znakovita imena Bed&Bike što znači da posebnu uslugu pružamo gostima koji dolaze biciklom.

Arbia Dorka Luxury Palace ****

Arbia Dorka Luxury Palace ****

Tradicionalna palača Arbia Palace Dorka nalazi se u srcu Varaždina, nasuprot glavnog gradskog parka Vatroslav Jagić, te je udaljena 3 minute pješice do glavnog gradskog trga.

Pansion - restoran Garestin **

Pansion - restoran Garestin **

Nedaleko od centra grada nalazi se restoran i pansion Garestin, čije ime je ujedno i prvi naziv za grad Varaždin. Nalazi se u prostorima stare varaždinske obiteljske kuće, u sklopu koje je i dvorišna terasa koja sa svojim aranžmanom cvijeća i zelenila pruža pravi domaći ugođaj.

Hostel Studentski Dom Varaždin ***

Hostel Studentski Dom Varaždin ***

U neposrednoj blizini romantičnog baroknog središta grada Varaždina, samo nekoliko minuta vožnje biciklom od rijeke Drave i Dravske park-šume nalazi se kompleks Studentskog centra Varaždin.

Pansion Maltar **

Pansion Maltar **

Privatni smještaj Maltar Varaždin nalazi se u samom središtu Varaždina, nudi klimatizirane sobe s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima te besplatnim bežičnim pristupom internetu. Gosti se mogu opustiti u baru s terasom, koji je dostupan u okviru objekta. Na raspolaganju je besplatno javno parkiralište.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.