Tonkina kuća

Šarmantna drvena kuća za odmor Tonkina kuća nalazi se u Zagorju, u blizini dvorca Trakošćan.

Taj prostor je sa svih strana okružen i zatvoren gorama: Ivančicom (1061 m), Strahinjčicom (847 m), Maceljskom gorom (715 m) i Ravnom gorom (686 m).

Udaljena je samo 5 min vožnje od graničnog prijelaza Macelj / Gruškovje (HR/SLO). Kuća je kategorizirana od strane Ministarstva turizma s 4 zvjezdice.

Kuća se nalazi na rubu šume, okružena zelenilom, mirom i tišinom. Samo je par minuta hoda dijeli od Trakošćanskog jezera, a dvorac Trakošćan udaljen je 40-tak minuta ugodne šetnje uz jezero.

Moguće je iznajmiti jednu ili više soba, te cijelu kuću, ovisno o potrebama gostiju. Pogodna je i za intimna druženja ili razne proslave, od rođendana, krstitki, prve pričesti, krizme, djevojačkih i momačkih večeri pa do manjih vjenčanja. Gosti mogu uživati u raznim aktivnostima u prirodi: od šetnje šumom, trčanja, vožnje bicikla, planinarenja, pa do zmajarenja i paraglidinga. Također su u okolici razne kulturne i prirodne znamenitosti koje vrijedi pogledati.Adresa: Brezova gora 1/i, 42253 Bednja, Trakošćan
Telefon: +385 (0)91 4167 688, +385 (0)91 235 3400
E-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.tonkina-kuca.com

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.