7.-16.6.2019.

Biergarten II, Varaždin

Biergarten II, Varaždin

 

Tekuće blago, pivo, jedno je od najstarijih napitaka koje datira gotovo 9500 godina prije Krista i treće najpopularnije piće u svijetu, odmah nakon, naravno, vode i čaja.

Prema riječima američkog pisca i kolumnista, Dave Barryja, pivo je jako često najvažniji dio neke proslave i razumljivo je postao razlogom za slavlje, pa upravo iz tog razloga festivali piva postali su dio naše kulture.

Varaždin Biergarten II biti će raj za pivoljupce! Varaždinski festival piva ima dušu i karakter.

Ne bavimo se Zitologijom; ne pjevamo himnu Nikasiji, molitvu mezopotamijskoj boginji piva, ali dijelmo s vama ljubav prema pivi što nas je i potaknulo da pokrenemo prvi takav događaj u Varaždinu.
Ponovno smo se odlučili smjestiti ga upravo tamo gdje mu je i mjesto, u najljepšem i najstarijem parkovnom entitetu u Varaždinu, šetalištu Vatroslava Jagića.
U periodu od 7.6. do 16.6. moći ćete uživati u hladu krošnja i pikniku s najdražim osobama uz neiscrpne izvore piva, dobroj mjuzi i nezaobilaznoj street food ponudi.
Neće biti mjesta cenosilikofobiji, strahu od prazne pivske flaše, kao i lošem raspoloženju jer su zabava, opuštanje uz fine pive i street food klopicu zagarantirane!"

Više informacija o Biergartenu II na facebook stranici događanja.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.