22. 8. 2020.

Amazon of Europe - biciklijada dravskim putevima

Pridružite nam se u avanturi i u subotu 22. kolovoza od 10 do 16 sati upoznajte dio velike europske biciklističke rute Amazon of Europe.

Jedan od najljepših i netaknutih riječnih krajolika u Europi je tok rijeke Drave. Zajedno s brojnim partnerima iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije surađujemo na projektu Amazon of Europe Bike Trail kako bi stvorili model održivog gospodarskog razvoja regije, a istovremeno očuvali jedinstvenu prirodnu baštinu.

Rijeke su riznica velike biološke raznolikosti, okružene bogatom kulturnom baštinom i gostoljubivim ljudima - savršeno okruženje za biciklističku avanturu.

Osim bicikliranja po dravskim neasfaltiranim putevima u dužini 17 km, uz dva usputna zaustavljanja, prezentaciju aktivnosti na Dravi, kupanje i prekrasne vizure netaknute prirode, osigurali smo i obrok na Dravskim bazenima. Cijeli program je za sudionike besplatan.

U skladu s ciljem održivog korištenja prirodne baštine broj sudionika je ograničen na 50, a prijave s imenom i prezimenom, kontaktom i godinom rođenja molimo pošaljite na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Povratno ćemo Vam na E-mail javiti raspoloživost za sudjelovanje kao i sve ostale važne detalje.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.