21. - 30. 8. 2020.

Špancirfest 2020 - zajedno smo online uz super uspomene i nagrade

Špancirfest 2020 - zajedno smo online uz super uspomene i nagrade

 

Kako bi period od 21. – 30.8. ostao u znaku Špancirfesta, koji je nažalost zbog epidemiološke situacije ove godine otkazan, Turistička zajednica grada Varaždina je pokrenula promotivnu kampanju naziva ZAJEDNO SMO ONLINE uz super uspomene i nagrade.

Svakog dana festivala na Facebook profilu Špancirfesta bit će predstavljen jedan video kao zbir uspomena iz proteklih pet godina, a deset različitih video materijala pokrivat će različite segmente ovog specifičnog programskog koncepta festivala.

Također, svakodnevno će biti prilika da jednostavnom aktivnošću, postavljanjem odgovora u komentar ispod videa, pratitelji osvoje neku od vrijednih festivalskih nagrada. Popis “zadataka” i nagrada koje je moguće osvojiti provjerite OVDJE.

Nagrade su osigurane u suradnji s glavnima, te i u novim okolnostima, vjernim sponzorima festivala.

Uz uvjet da prati Facebook profil Špancirfesta nagradu osvaja osoba čiji je komentar izazvao najviše reakcija (najveći broj lajkova).  Uključivanje i sudjelovanje za osvajanje bilo koje od nagrada moguće je tijekom cijelog perioda nagradnog natječaja, od 21. kolovoza do 3. rujna 2020., a kompletna Pravila nagradnog natječaja dostupna su na web stranici festivala, www.spancirfest.com.

Špancirfest 2020 - Kroz uspomene smo zajedno

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.