2. - 3. 10. 2020.

Garantirano z Varaždinske županije

Varaždinska županija će se 2. i 3. listopada već dobro poznatom manifestacijom „Garantirano z Varaždinske županije“ po treći put predstaviti Zagrepčanima i njihovim gostima na glavnom zagrebačkom trgu.

Više od 60 OPG-ova, obrtnika, domaćih radinosti, tvrtki i pojedinaca posjetiocima će ponuditi najbolje s područja Varaždinske županije, a sve s ciljem promocije izvornih proizvoda našega kraja. Na štandovima će se tako, uz mnoge razne druge izvorne proizvode naših vrijednih proizvođača, moći okusiti i kupiti Varaždinsko zelje, Varaždinsko bučino ulje i proizvodi od buče, proizvodi od heljde, medena rakija, voćne rakije, domaće voće i povrće, sirevi, domaća tjestenina, popiti craft pivo, dok će Varaždinske dizajnerice predstaviti svoje najnovije kolekcije.

Već tradicionalno će građani i u petak i subotu moći probati najbolju sarmu, spravljenu od izvornog Varaždinskog zelja.

Predviđeno radno vrijeme manifestacije je od 09,00 – 19,00 sati u petak i subotu, a ukoliko će vremenske prilike dozvoljavati, u večernjim satima na livadi kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice biti će upriličeno i prigodno podizanje već nadaleko prepoznatljivog „ambasadora Varaždinske županije“, balona na vrući zrak oslikanog motivom našeg najpoznatijeg slikara naive Ivana Rabuzina.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.