3. 6. - 14. 8. 2021.

Ljeto u Varaždinu 2021.

Ljeto u Varaždinu 2021.

 

Ovogodišnja manifestacija Ljeto u Varaždinu održavati će se u razdoblju od 3. lipnja do 14. kolovoza sa 100 različitih programa.

Bogati program „Ljeta u Varaždinu“ odvijat će se na više lokacija u cijeloj gradskoj jezgri. Koncerti, predstave, stand-up komičari, plesne večeri, DJ-i, izložbe, „henganje“, Festival varaždinskih dvorišta, Biergarten i još mnogo drugih događanja, zanimljivim će i zabavnim sadržajem ispuniti dane sve do 14. kolovoza, kada program službeno završava kako bi Varaždinu dao kratki predah prije ovogodišnjeg Špancirfesta, koji će biti održan od 20. do 29. kolovoza.

Programi će se održavati na pet glavnih i cijelom nizu popratnih lokacija. „Ljeto u Varaždinu“ će, tako, koncertima, predstavama, izložbama, kino projekcijama i brojnim drugim događanjima obuhvatiti otvorene prostore kod Vile Bedeković, dvorišta palače Sermage, Trga Miljenka Stančića, Kapucinskog trga i P4 Centra za mlade i nezavisnu kulturu.

Ljeto u Varaždinu organizira Turistička zajednica Grada Varaždina u suradnji s Gradom Varaždinom, a cijeli program možete vidjeti OVDJE.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.