29. 8. 2021.

10. Biciklijada "Med skrajski bregi"

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Ivanca i Gradom Ivancom organizira tradicionalnu desetu biciklijadu „Med skrajski bregi “ u nedjelju 29. kolovoza s početkom u 10:00 sati.

Primarni cilj manifestacije je popularizacija cikloturizma na ivanečkom području uz tematske sadržaje i upoznavanje sudionika s ljepotama ivanečkog kraja.

Prijave su u Salinovcu na parkiralištu nove škole od 09:00 do 09:45 sati, a budući da je za 120 sudionika osiguran topli obrok i majica bicilkijade mole se sudionici da na prijavu dođu čim prije.

Ruta biciklijade: Salinovec – Ivanečko Naselje – Ivanec – Lepoglava – Bedenec – Jerovec – Bibić Breg – Stažnjevec – Salinovec u dužini od 31,88 kilometara oko 2,5 sata vožnje, s malim odmorom u Lepoglavi i na Ribić Bregu.

Sve maloljetne osobe do 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca od 6. razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, djeca 7. i 8. razreda i do 17. godina mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja koja se potpisuje kod prijave.

Kotizacija iznosi = 30,00 kuna po sudioniku.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.