28. 8. 2021.

16. novomarofska biciklijada "Šic na bic"

Udruga Mladi za Marof organizira u subotu, 28. kolovoza s početkom u 10 sati, već tradicionalnu šesnaestu po redu novomarofsku biciklijadu „Šic na bic“  Prijave sudionika, pregled bicikala i preuzimanje majica biciklijade je od 8 do 10 sati na Trgu hrvatske državnosti 1 u Novom Marofu.

Udruga Mladi za Marof organizira tradicionalnu novomarofsku biciklijadu „Šic na bic“ u subotu 28. kolovoza s početkom u 10 sati. Prijave sudionika, pregled bicikala i preuzimanje majica biciklijade je od 8 do 10 sati na Trgu hrvatske državnosti 1 u Novom Marofu.

U skladu s ovogodišnjim sloganom biciklijade "Biciklistički znoj odbija svaki soj!" posebna pažnja posvećena je sigurnosti sudionika, te se svi pozivaju da drže razmak i koriste maske kad je potrebno.

Dužina rute je 40km s ukupno 400m uspona: Novi Marof - Grana - Možđenec - Ljubešćica - Varaždinske Toplice - Vrtlinovec - Lužan Biškupečki - Seketin - Presečno - Oštrice - Lužec. Kotizacija po sudioniku je 30 kuna, a osim majica sudionike čeka i pravi domaći grah u izletištu Lužec.

Pozivamo sve da zaklače po 16. put lijepim novomarofskim krajem i skupljaju 'zdravi biciklistički znoj'!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.