16. 11. 2021.

Edukacija u sklopu projekta "Agroturizam s pričom"

Agroturizam Požgaj
Agroturizam Požgaj

 

Edukacija je namijenjena svim subjektima koji povezuju poljoprivrednu proizvodnju sa turizmom ili su zainteresirani za uključivanje u turističku ponudu Varaždinske županije.

Već duže vrijeme sve više turista želi na svom odmoru pobjeći od gužve, boraviti u prirodi, otkrivati izvorno okruženje, kušati domaće proizvode, osobito one koji su karakteristični za neko područje. Turistička industrija bilježi rast popularnosti raznih nekonvencionalnih oblika turizma, s tematskim obilježjima, među kojima je i agroturizam. S ciljem proširenja turističke ponude uključivanjem poljoprivrednih gospodarstva u turističku ponudu županije kroz projekt „Agroturizam s pričom“ TZ Varaždinske županije organizira edukaciju koja će se održati

 

u utorak, 16. studenoga,

s početkom u 17:00 sati

u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije, Franjevački trg 7.

Teme su:

  1. Od poljoprivrede do turizma - predaje Branka Tropp, voditeljica projekta „Agroturizam s pričom“ i
  2. Mogućnosti financiranja turističkih projekata na ruralnim područjima – predaju Mario Željezić voditelj i Emil Tkalec LEADER manager i tajnik LAG Sjeverozapad.

Predviđeno vrijeme trajanja je do 60 minuta.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, no obzirom da je zbog poštivanja mjera broj mjesta ograničen, ljubazno vas molimo da nam najkasnije do petka, 12. studenoga, potvrdite dolazak kako bi na vrijeme stigli osigurati sve potrebne uvjete (na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Radionica će se održati u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje širenja infekcije stoga je potrebno pridržavati se sljedećeg:

  • Digitalna COVID potvrda.
  • Nošenje maske za cijelo vrijeme boravka u zgradi i trajanja edukacije.
  • Na ulazu u dvoranu potrebno je dezinficirati ruke i potpisati se na evidencijsku listu.
  • U svakom trenutku potrebno je održavati socijalnu distancu od najmanje 2 metra.
  • Sjedeća mjesta u dvorani složena su tako da se poštuje obavezan razmak. Samo osobe koje su dolazak prijavile u paru mogu sjediti zajedno.
  • Pridržavanje svih epidemioloških mjera važećih na dan održavanja.

Veselimo se vašem dolasku i druženju!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.