15. 1. 2022.

Upoznaj svoju zemlju – besplatni razgled Varaždina

U subotu 15. siječnja u sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’, kojeg organizira Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, priključite se besplatnom razgledu Varaždina i njegovih kulturnih znamenitosti.

Turistički obilazak započet će u isto vrijeme, u 12:00 sati, u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a, a okupljanje u Varaždinu je ispred Gradske vijećnice. Prije nastupanja pandemije, ovaj iznimno uspješni projekt se održao u 60 gradova u isto vrijeme diljem Hrvatske.

Cilj projekta je obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

 

Obilazak će se održati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera te su stoga obavezne najave putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj: 098 364 055 (Aleksandra Cmrečki).

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.