Pretraži
02.11.2018.

Halloween party u atriju Županijske palače

Priređenim programom i brojem posjetitelja zadovoljni su organizatori, predsjednica Turističke zajednice Natalija Martinčević i idejni kreator Kristijan Petrović Kiki, a brojni posjetitelji uživali su u maštovitim kreacijama od buče i jezivo odličnim zabavno glazbenim programom.

Bogati program započeo je atraktivnom modnom revijom „Tri coprnice“ by BRoth poznate varaždinske dizajnerice Blaženke Roth, nastavio se ispričanom pričom o Halloweenu koju je prigodno ispričao Kristijan Petrović Kiki u svom prepoznatljivom i osebujnom stilu. Za kraj službenog programa ostavljen je najatraktivniji obred staroslavenskog vjenčanja. U ulozi druida, svećeničkog reda Kelta, pojavio se gradski notar Krunoslav Čolo, a novo vjenčani bračni par Ana i Nikola proslavili su svoje vjenčanje s brojnim posjetiteljima do kasnih večernjih sati uz dobru zabavu.

Cijeli atraktivni program upotpunjen je prigodnim jelima i pićima poput jezive trpeze Halloween kolača, slastica s nezaobilaznim štruklima od buče, kuhanim bazginim vinom iz kotla, kuhanim jezivim punčom te pečenim jabukama.

U prepunom atriju posjetitelje su zabavljali Paganini trio, kao i DJ s prigodnom glazbom. Među brojnim posjetiteljima bili su i župan Radimir Čačić, direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini, saborski zastupnik Mario Habek, županijski vijećnik Nenad Koščak, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, Boška Ban Vlahek, voditeljica ureda Turističke zajednice Grada Čakovca, Maša Hruštek Sobočan, ravnateljica Muzeja u Čakovcu i posebni gosti iz Švedske

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.