Ivica Labaš najbolji vatrogasac, Varaždin u top 3 kontinentalnih destinacija!

DHT_2018_Varazdin
DHT_2018_Varazdin

 

Ivica Labaš, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina vatrogasac je godine i dobitnik nagrade Hrvatske turističke zajednice Čovjek – ključ uspjeha, koje se dodjeljuju u sklopu projekta Godišnje hrvatske turističke nagrade. Omiljenom varaždinskom vatrogascu Labašu, nagradu je uručio direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić na večerašnjoj svečanoj dodjeli u sklopu Dana hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju u Hvaru. Svečanosti su prisustvovali i gradonačelnik grada Varaždina, Ivan Čehok, direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Varaždina Jelena Toth te voditeljica razvoja destinacijskih proizvoda u TZGV, Smiljana Mlakar.

Ivica Labaš 18 je godina na čelu Javne vatrogasne postrojbe grada Varaždina, i od tada ta postrojba bilježi izuzetne rezultate u razvoju vatrogastva, nabavci opreme i osobne zaštite vatrogasaca. Omiljena je osoba u zajednici, osoba koja je svakome spremna pomoći, koja se brine da se svi građani i turisti u gradu osjećaju ugodno i sigurno i kojem je osvojena nagrada Čovjek – ključ uspjeha, kako je istaknuo – veliko priznanje za 32 aktivne godine provedene u vatrogastvu.

Uz dobitnika Labaša, priznanja ponovno nisu zaobišla ni Varaždin i Turističku zajednicu grada Varaždina. Varaždin je uvršten među top 3 destinacije kontinentalne Hrvatske, a u finalu se našao s Đakovom i Zagorjem.

Iako je najboljom destinacijom u kategoriji kontinentalne destinacije proglašeno Zagorje, predanim radom na organiziranju kvalitetnih manifestacija koje iz godine u godinu privlače sve više turista, poput Špancirfesta, Adventa u Varaždinu ili Festivala varaždinskih dvorišta, te cjelogodišnjim inicijativama poput urbanih intervencija u prostoru, Turistička zajednica grada Varaždina i grad Varaždin zasluženo su se našli među najboljima u kontinentalnom dijelu zemlje.

Godišnje hrvatske turističke nagrade projekt je Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem poticanja konkurentnosti, inovativnosti i podizanja kvalitete usluge i proizvoda u turističkom sektoru. Nagrada čovjek ključ uspjeha, djelatnik godine dodjeljuje se s ciljem podizanja razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u destinaciji. Kroz akciju su obuhvaćene djelatnosti koje sudjeluju u stvaranju percepcije Hrvatske kao gostoljubive i privlačne turističke destinacije te one koje neposredno utječu na podizanje kvalitete usluga u turizmu.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.