22.02.2019.

Nastavljaju se edukacije za privatne iznajmljivače i u 2019. godini

Nastavljaju se edukacije za privatne iznajmljivače i u 2019. godini

 

Hrvatska iz sezone u sezonu postaje sve poznatija turistička destinacija. Uz jadransku obalu, gosti otkrivaju i kontinentalnu Hrvatsku kao atraktivno turističko odredište.

Najveći udio u ponudi smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj predstavlja obiteljski smještaj, jer do sada neiskorištene privatne nekretnine postaju potencijalno komercijalno isplative upravo kroz turizam.

Iz tog razloga, u 2019. godini će se također održavati edukacije za privatne uznajmljivače kkroz koje će zainteresirani moći saznati kakav smještaj ponuditi putniku 21. stoljeća, kolika su ulaganja, igra li lokacija važnu ulogu, kako se profilirati i pronaći svoju nišu, koji su trendovi u oglašavanju privatnog smještaja, kako nam ulazak u turističke vode mijenja privatne živote na bolje, te koji su primjeri dobre prakse koji nas inspiriraju da „ulovimo val“ i priključimo se svjetskim trendovima.

Tako će se idući tjedan održati dvije edukacije za privatne iznajmljivače:

  • U utorak, 26. veljače 2019. godine, u organizaciji Povjerenstva za ruralni razvoj Općine Vidovec, edukacija će se za sve zainteresirane održati u 18 sati u zgradi Općine Vidovec. Predavači su Mladen Jakopović pročelnik za gospodarstvo, financije i europske poslove, a ujedno i jedan od najuspješnijih privatnih iznajmljivača u Varaždinskoj županiji: vlasnik imanja Pijevci i direktor TZ Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini.
  • U četvrtak, 28. veljače u 18 sati, u kino dvorani "Ljubelj" u Varaždinskim Toplicama, održati će se edukacija za sve zainteresirane privatne iznajmljivače s područja Varaždinskih Toplica. Predavači su Miran Bojanić Morandini, direktor Turističke zajednice Varaždinske županije, Branka Tropp, autorica projekta „Kuće za odmor s pričom“ i Branimir Žoldoš, vlasnik Bregec Rural Housa, jedne od kuća za odmor uključenih u projekt „Kuće za odmor s pričom“ kao primjer dobre prakse.

 

Na edukacijama će također biti predstavljen novi Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu Varaždinske županije za 2019. godinu i projekt TZ Varaždinske županije „Kuće za odmor s pričom“.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.