Pretraži

Predstavljenje cikloturizma u Utrechtu

Predstavljenje cikloturizma u Utrechtu

 

Turistička zajednica Varaždinske županije predstavlja ovaj vikend svoju cikloturističku ponudu na specijaliziranom sajmu Fiets en wandelbeurs u Utrechtu.

Radi se o najvećem i najpoznatijem europskom sajmu specijaliziranom za biciklizam i avanturizam na kojem će 20. i 21. veljače svoju ponudu prezentirati preko 400 izlagača te kojeg posjeti preko 35.000 biciklista i avanturista iz cijele Europe.

Većinom se radi o dobro educiranim i financijski dobro osiguranim sezonskim biciklistima, koji svoje slobodno vrijeme žele provesti aktivno te je ovaj sajam idealna prilika za njih da prikupe potrebne informacije.

Na zajedničkom izložbenom prostoru Kontinentalne Hrvatske, uz ponudu Varaždinske županije, predstavlja se još i ponuda s područja Slavonije i Središnje Hrvatske.

Cikloturizam ili biciklistički turizam jedna je od najprofitabilnijih i najbrže rastućih grana turizma, a samim time predstavlja jednu od ključnih točaka razvoja turizma na kontinentu Hrvatske, osobito na području Varaždinske i Međimurske županije koje su zbog svojeg geografskog položaja idealne za uključivanje u najvažnije europske biciklističke pravce.

Veliko je zadovoljstvo vidjeti da je  interes cikloturista za naše područje iz godine u godinu sve veći, što je prvenstveno rezultat kvalitetno odrađenih aktivnosti na razvoju cikloturizma u Varaždinskoj županiji.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.