Pretraži

Prezentacija turističke ponude Varaždinske županije u Ljubljani

Prezentacija turističke ponude Varaždinske županije u Ljubljani

 

U sklopu zajedničkih predstavljanja turističkih zajednica županija, 25. veljače 2016. godine održana je posebna prezentacija Klastera Središnje Hrvatske u Ljubljani, na kojoj je između ostaloga prezentirana i turistička ponuda Varaždinske županije.

Predstavljanje se održalo u predstavništvu Hrvatske turističke zajednice, u organizaciji Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, gdje je slovenskim medijima  i turističkim agentima prezentirana najvažnija turistička ponuda cijele regije kroz šest ključnih proizvoda: kultura, priroda, vjerski turizam, aktivni turizam, wellness i enogastronomija, a promovirane  su i najposjećenije manifestacije.

S područja Varaždinske županije na predstavljanju su sudjelovali Hotel Park,  Hotel Lagus, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama te agencije Lily Tours i Vall042, koji su iskoristili i mogućnosti izravne komunikacije s turističkim agencijama i slovenskim medijima te načelno dogovorili zajedničku suradnju u razvoju proizvoda, turističkih aranžmana i prihvatu turista.

Predstavljanju su, uz zamjenicu predsjednika Turističke zajednice Varaždinske županije i pročelnicu Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i europske integracije Jelenu Zrinski Berger, direktoricu Ureda TZ Varaždinske županije Elizabetu Dolenec te direktoricu Ureda TZ Bjelovarsko-bilogorske županije Jasnu Vaniček Fila, prisustvovali i dožupanica Bjelovarsko-bilogorske županije, Đurđica Ištef Benšić te gđa. Božena Leš, opunomoćeni ministar  Veleposlanstva RH u Sloveniji.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.