Pretraži

Uključite se u Tjedan odmora vrijedan

Uključite se u Tjedan odmora vrijedan

 

"Tjedan odmora vrijedan" akcija je Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 10. do 19. 4. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći 50% niže cijene turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Akcija predviđa mogućnost uključivanja svih subjekata koji sudjeluju u turističkoj ponudi: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, ponuditelji aktivnog odmora, prijevoznici i dr. tako da se prijave putem internetske stranice www.tjedanodmoravrijedan.hr te u predviđenom roku prilagode cijene usluga u skladu s uvjetima ove promotivne akcije.

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pozivaju sve zainteresirane subjekte iz turističkog sektora da se uključe i postanu dio nove promocije hrvatskog turizma.

Za sudjelovanje u akciji “Tjedan odmora vrijedan” prvo je potrebno registrirati se. Registracija će biti moguća od 17. 2. 2020

Tijekom ožujka krenut će i velika nacionalna kampanja kojom će se pozvati domaći gosti da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi.


Više o akciji „Tjedan odmora vrijedan“ pročitajte OVDJE.

Povezani dokumenti

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.