Pretraži

Od sada do busnih karata online putem Vollo.net

Od sada do busnih karata online putem Vollo.net

 

Uz digitalizirani autobusni prijevoz, planiranje putovanja nikad nije bilo jednostavno kao sada.

Pozovite svoje prijatelje, poznanike i goste da dožive Varažinsku županiju i Grad Varaždin kao mjesto prepuno pozitivnih vibracija i nezaboravnih doživljaja. Vollo vas vodi na neponovljivu avanturu istraživanja čudesne prirode, kulturne baštine, iznimne gastronomije i mnogih drugih sadržaja ovog jedinstvenog kraja.

Vollo.net je tražilica autobusnih linija koja omogućuje jednostavno planiranje putovanja pretraživanjem linija autobusnih prijevoznika na području cijele Hrvatske.

Internetski servis Vollo za vas pretražuje i uspoređuje autobusne linije te daje transparentne i korisne informacije o najjeftinijim, najbržim i najudobnijim linijama do željenog odredišta, uz mogućnost kupovine karata online i mobile.

Na www.vollo.net tako možete uz svega par klikova isplanirati svoje putovanje do željenog cilja ravno iz udobnosti vašeg naslonjača.

Osim toga, ovaj servis vas za svaku liniju informira i o drugim pogodnostima kao što su dostupnost interneta ili klime, ili pak o mogućim dodatnim troškovima kao što je plaćanje prtljage.

Portal u pripremi ima i mnoštvo zanimljivih sadržaja, pa ćete se, osim kupovine karata, moći informirati i o korisnim sadržajima na kolodvorima, zanimljivim događanjima (festivalima i dr.) ili kulturnim znamenitostima odabrane destinacije.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.