25.5.2020.

Enjoy the view from Croatia

Enjoy the view from Croatia
Siniša Sović

 

Nakon komunikacijskog koncepta #CroatiaLongDistanceLove Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu komunikacijsku platformu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske).

Budućim posjetiteljima dajmo dodatno do znanja da su hrvatske ljepote i dalje tu i da će ih jednako lijepe čekati kada ova izazovna situacija bude iza nas.

Iz tog razloga, voljeli bismo da i vi podržite novu komunikacijsku platformu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) kojom ćemo zajedničkim snagama ljubitelje putovanja podsjećati zašto bi se trebali vratiti ili po prvi puta posjetiti Hrvatsku. Radi se o platformi koja za cilj ima promociju hrvatskog turizma, a svojim sudjelovanjem i vi doprinosite njegovom imidžu i pomažete predstavljati hrvatske ljepote svjetskoj javnosti. Želimo motivirati što veći broj posjetitelja da, kada se za to steknu uvjeti, dođu u Lijepu našu. 

U zahtjevnim vremenima, ljudi pamte tko im je pružio ruku, zato je važno pokazati da mislimo na sve dosadašnje i buduće goste, da im prvenstveno želimo da ostanu zdravi, da nam mjeseci odmora bez njih nisu isti te da se nadamo da će jednog dana opet doći u naš grad, na naš otok, u našu kuću, vrt ili uvalu. Pozivamo vas da fotografirate ili snimite pogled prema moru, zalasku sunca, livadi, trgu, ulici ili gradskom kutku koji pamte i zbog kojeg će opet jednog dana doći. Možemo im poslati pogled s terase na kojoj su uživali ili maštaju da će u tom posebnom okruženju opet bezbrižno ispijati kavu. S tom slikom ili kratkim videom, poslat ćemo im djelić atmosfere, uljepšati dan, ali i pokazati da ih Hrvatska nije zaboravila. Neka ni one ne zaborave nju. 

Platforma Enjoy the view from Croatia jednostavna je i dostupna svima. Snagu i doseg njene poruke grade pojedinci - akteri hrvatskog turizma i voljeli bismo da i vi budete njen dio. Svaki dionik turizma u Hrvatskoj (iznajmljivač, vlasnik ugostiteljskog objekta, ugostiteljski djelatnik, djelatnik u agenciji, član turističke zajednice, stanovnik turističke destinacije ... Svi ste pozvani!) može sudjelovati svojim vrijednim doprinosom.

Pošaljite nam fotografiju ili kratki video za koje mislite da će najbolje prenijeti ljepotu i gušte zbog kojih gosti dolaze u vaše mjesto:

• na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Instagram profil platforme @enjoytheview_fromcroatia 

• na vašem Facebook, Instagram i Twitter profilu podijelite vašu sliku ili profil uz hashtag #EnjoyTheViewFromCroatia

 

*Ako iza vaše fotografije stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

I za kraj, pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koristite, a u tekstu
napišite #EnjoyTheViewFromCroatia i dodajte po želji neku privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!)

 

Više informacija potražite OVDJE.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.