Pretraži
8. 7. 2020.

Prezentacija projekta TEC kampova - poziv zainteresiranim investitorima

Povećanje raznolikosti turističke ponude, ali i okretanje prema ekološkom smještaju, postali su imperativ za uspješno pozicioniranje destinacije na svjetskoj turističkoj karti. Zbog činjenice da u Varaždinskoj županiji ne postoji niti jedan kamp, Turistička zajednica Varaždinske županije organizira besplatno predstavljanje i prezentaciju projekta TEC kampova- šatora koji lebde u zraku.

Prezentacija će se održati na prostoru Lječilišnog parka u Varaždinskim Toplicama iznad arheološkog lokaliteta u nedjelju, 12. srpnja 2020. godine u 18 sati s ciljem upoznavanja zainteresiranih lokalnih poslovnih partnera (OPG, ugostitelji, hoteli itd.), ali i šire javnosti s projektom.

Radi se o inovativnom proizvodu za kampiranje britanske tvrtke Tentsile, kojima se pomoću atraktivnih šatora koji lebde u zraku (Tentsile Tree Tents) stvaraju posebne TEC zone i TEC kampovi uz idealne uvjete boravka u kampu te nesvakidašnji doživljaj boravka u prirodi.

Ovi atraktivni šatori od samog su početka u svijetu avanturizma prepoznati i izuzetno traženi, zahvaljujući engleskoj kvaliteti materijala, sigurnosti upotrebe i samog procesa proizvodnje. Veliku prednost i preduvjet uspješnosti investiranja u ove kampove predstavlja ogromna Tentsile zajednica koja okuplja više od 1.480 000 aktivnih korisnika iz cijeloga svijeta.

O predanosti prirodi i održivom razvoju poslovanja osobito svjedoči vodeća Tentsile mantra: „Ako svi budemo boravili na drveću, neće ih moći sasjeći“. Tako za svaki kupljeni šator tvrtka Tentsile odvaja donaciju za sadnju dvadeset stabla s partnerima: Arbor Day Foundation, Eden Projects i WeForest, a do sada je podržana sadnja oko 155.000 stabala u projektima na području Madagaskara, Zambije i Oregona.

Dođite na prezentaciju, saznajte sve o mogućnosti pokretanja ovog ekološki orijentiranog kampa i iskoristite priliku za okretanje rastućem svjetskom tržištu ekoturizma, a usput uživajte u nezaboravnom iskustvu nove razine kampiranja – u lebdećim šatorima.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.