#EnjoyTheViewFromCroatia

#EnjoyTheViewFromCroatia

 

S ciljem promocije hrvatskog turizma ranije ove godine HTZ jepokrenula navedenu platformu, a s obzirom na trenutak u kojem je inicijativa pokrenuta, misao vodilja projekta je bila poslati stotine lijepih pogleda, misli i osjećaja tisućama ljudi u svijetu, koji u danom trenutku nisu bili u mogućnosti u njima uživati „uživo“. Inicijativom pod hashtagom #EnjoyTheViewFromCroatia, koja je vrlo jednostavna i dostupna svima, poslano je više tisuća pogleda iz Hrvatske svijetu. 

Projekt i platformu čine poseban Instagram profil i web landing page na kojima se prikupljaju poslani „pogledi“ u obliku slika ili videa. Pogledi - glavni alat ove kampanje – prikupljeni su od svih aktera/dionika turizma koji su samim time ujedno bili i nosioci projekta, ali i ciljana publika.

Uzevši u obzir gore navedenu činjenicu da svaki dionik turizma u Hrvatskoj može sudjelovati svojim vrijednim doprinosom na način da pošalje fotografiju ili kratki video za koje smatra da će najbolje prenijeti ljepotu zbog kojih gosti dolaze u određeno mjesto podsjećamo na načine sudjelovanja:

  • slanjem pogleda na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Instagram profil platforme @enjoytheview_fromcroatia
  • podijelivši na vlastitom Facebook, Instagram i Twitter profilu pogled (fotografiju ili videozapis) uz hashtag #EnjoyTheViewFromCroatia
    *Ako iza spomenute fotografije stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.