#EnjoyTheColoursOfCroatia - pokažite svijetu "jesenski" pogled na vaše mjesto

#EnjoyTheColoursOfCroatia - pokažite svijetu "jesenski" pogled na vaše mjesto

 

Kako biste sudjelovali u projektu Enjoy the colours of Croatia (Uživaj u bojama Hrvatske) i kako bismo vaš fotografski ili video uradak uvrstili na našu platformu, potrebno je da fotografiju ili videozapis pošaljete na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko koristite Instagram, fotografiju / video možete poslati na profil enjoytheview_fromcroatia, koristiti #EnjoyTheViewFromCroatia, #EnjoyTheColoursOfCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheViewFromCroatia ili #EnjoyTheColoursOfCroatia.

Pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koristite, a u poruci napišite #EnjoyTheViewFromCroatia ili #EnjoyTheColoursOfCroatia. Dodajte po želji privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!) te u poruci podijelite i link na web stranicu https://croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-view-from-croatia kako bi i oni mogli uživati u prizorima najljepših hrvatskih pogleda.

*Ako iza vaše fotografije / videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

 

Pošaljite nam najljepše prizore svojih mjesta i zajedno pokažimo svijetu da ga Hrvatska čeka, ljepša nego ikad i spremna za stvaranje novih uspomena!

 

Više saznajte ovdje.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.