Pretraži
16. 10. 2020.

Održana radionica o digitalnom marketingu na društvenim mrežema

U petak, 16. listopada 2020. godine, za sve nosioce standarda Kuće za odmor s pričom, TZ Varaždinske županije organizirala je besplatnu radionicu "Digitalni marketing na društvenim mrežama".

Cilj radionice bila je edukacija o mogućnostima marketinga na društvenim mrežama, koje su se osobito u ovom razdoblju pokazale kao idealan "posrednik" za promociju i usmjeravanje turističke ponude prema konkretnim ciljanim skupinama gostiju. Bila je to prilika za naučiti kako pravilno koristiti široki raspon digitalnih alata na društvenim mrežama, kako definirati ciljanu skupinu te na koje sve načine pravilno usmjeriti ponudu kako bi doprijeli do gostiju iz ciljane skupine.

Radionicu je održao naš dobro poznati fotograf, travel blogger, stručnjak za društvene mreže i vlasnik agencije za marketing i promociju Croatian Nomad, Domagoj Sever. Svoje bogato iskustvo prenio je na vlasnike Kuća za odmor s pričom koji su na zanimljiv način, kroz stvarne primjere, doznali koje korake poduzeti kako bi povećali vidljivost i popunjenost svojih smještajnih objekata te se pravilno pozicionirali u svijesti svoje ciljane skupine.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.