Direktno s varaždinskog placa u „Kuće za odmor s pričom“

Nakon što je Gradska tržnica Varaždin pokrenula dostavu namirnica u domove građana Varaždina, na inicijativu Turističke zajednice Varaždinske županije, ta je mogućnost sada dostupna i za sve goste već nadaleko poznatih „Kuća za odmor s pričom“.

Prvi korak povezivanja poljoprivrednih proizvođača varaždinskog kraja s Kućama za odmor realiziran je putem tzv. „Varaždinske kištrice“ koju svaka grupa gostiju dobiva kao poklon dobrodošlice i koja za cilj ima prezentaciju autohtonih proizvoda Varaždinske županije.

Korak više u uključivanju malih poljoprivrednika u turizam i odgovor na potrebe suvremenih gostiju kojima „jesti lokalno, zdravo i domaće“ na odmoru ili putovanju postaje sve važnije, svakako je ova mogućnost dostave direktno s placa na kućni prag. Dostupnost svježih namirnica, bez napuštanja Kuće za odmor, prepoznata je kao prilika za još bolje povezivanje malih poljoprivrednika s turizmom i uključivanje šire lokalne zajednice u razvoj i podizanje kvalitete „Kuća za odmor s pričom“.

Narudžba dostave svježih namirnica vrši se od ponedjeljka do subote. Ispunjeni letak za narudžbu koji se nalazi u svakoj „Kući za odmor s pričom“ potrebno je fotografirati i poslati na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena dostave ovisi o udaljenosti kuće za odmor, a cjenik namirnica moguće je provjeriti OVDJE.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.