10. 2. 2021.

Objavljen JAVNI POZIV za dodjelu bespovratnih potpora u području izvođačke umjetnosti i putničkih agencija za 2021. godinu

Objavljen JAVNI POZIV za dodjelu bespovratnih potpora u području izvođačke umjetnosti i putničkih agencija za 2021. godinu

 

U svrhu potpore subjektima iz područja event industrije i putničkim agencijama u ova vrlo zahtjevan vremena uzdrmana pandemijom koronavirusa, TZ Varaždinske županije objavljuje Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u području event industrije i putničkih agencija za 2021. godinu.

Jedinstven je to Javni poziv u Hrvatskoj koji je proizašao kao jedna od konkretnih mjera za amortiziranje štete nastale u gospodarstvu s ciljem očuvanja radnih mjesta, obzirom da su mjere za zaustavljanje epidemije koronavirusa snažno utjecale na pad prihoda, posebno u djelatnosti turističkih agencija i izvođačke umjetnosti, koje sada uopće ne rade ili rade sa značajno smanjenim kapacitetom. Maksimalan iznos potpore je 15.000,00 kuna, a namjera je pružanje potpore navedenim subjektima u osmišljavanju i provedbi projekata s naglaskom na turistički razvoj područja Varaždinske županije te podizanje konkurentnosti Varaždinske županije na turističkom tržištu.

Bespovratne potpore se odobravaju kao potpore male vrijednosti, a korisnici bespovratnih potpora mogu biti poslovni subjekti (trgovačka društva/obrti) sa sjedištem na području Varaždinske županije, koji se pretežito bave izvođačkim umjetnostima ili putničkim agencijama/turoperatori i to im je osnovna djelatnost.

Javni poziv otvoren je do 28. veljače 2021. godine, a sve detalje javnog poziva zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom možete pronaći klikom OVDJE ili u prilogu ove objave.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.