Pretraži

Objavljeni javni pozivi Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora u 2018. godini

Objavljeni javni pozivi Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora u 2018. godini

 

Programom dodjele de minimis potpora za razvoj turističkog sektora, Hrvatska turistička zajednica će i u 2018. godini dodjeljivati bespovratna sredstva putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

Na temelju ovog Programa, Hrvatska turistička zajednica će u 2018. godini raspisati Javne pozive za sljedeće mjere:

  1. Projekti turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima,
  2. Potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima
  3. Potpore događanjima
  4. Potpore programima destinacijskih menadžment kompanija

Projekti, inicijative i događanja kojima će se odobriti potpora odabrat će se sukladno razrađenim kriterijima, dok će odluku o izboru i visini potpora donijeti Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice na prijedlog sukladnog Povjerenstva.

Dokumentacija za kandidiranje na programe pod točkama 1., 2. i 3. podnosi se u elektronskom obliku na online obrascima putem linka potpore.htz.hr i u tiskanom obliku - ispunjene online obrasce potrebno je isprintati, potpisati i staviti pečat te poslati poštom preporučeno zajedno s ostalom dokumentacijom. Dokumentaciju za potpore programima DMK korisnici, s cjelokupnom dokumentacijom iz točke VII. Javnog poziva, šalju u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za potpore DMK – ne otvaraj“, na adresu Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb).

Detaljne informacije o predmetnim Javnim pozivima možete pronaći OVDJE.

Rok za podnošenje kandidatura za navedene Javne pozive je 31. siječnja 2018. godine (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 31. siječnja 2018. godine).

Dodatne informacije možete zatražiti isključivo pisanim putem na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.