6. - 26. 9. 2021.

Foto Natječaj "Tako lijepa i bogata, naša…Varaždinska županija"

Foto Natječaj "Tako lijepa i bogata, naša…Varaždinska županija"

 

Radio Megaton organizira Foto Natječaj "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija".

Pošaljite svoju autorsku fotografiju na temu iz naziva natječaja na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u razdoblju od 6. do 26. rujna 2021.

Svaki autor se prijavljuje samo s jednom fotografijom, a ona mora biti fotografirana isključivo na području Varaždinske županije i s motivima s područja Varaždinske županije (priroda, naselja, povijest, kultura, običaji, manifestacije, gastronomija, turizam, zabava, sport, ljudi i sl.).

Fotografija ne smije biti obrađena, osim osnovne korekcije svjetla i boje, bez autorskih potpisa i rubova, minimalnih dimenzija 3600 x 2400 piksela za vodoravne i 2400 x 3600 piksela za okomite fotografije.

U mailu je potrebno napisati naziv fotografije, što ona prikazuje i lokaciju gdje je fotografirana, te osnovne podatke autora fotografije.

O fotografijama, koje udovoljavaju propozicijama, prosudbu će dati tročlani žiri, a rezultati natječaja će biti javno objavljeni u nedjelju 3. listopada 2021. u eteru Radija Megaton, na rođendan Radija.

Najkvalitetnije fotografije će biti odabrane za izložbu fotografija koju ćemo organizirati u atriju Županijske palače Varaždinske županije ili u nekom drugom prostoru, dok će najbolja fotografija osvojiti glavnu nagradu.

 

GLAVNA NAGRADA – boravak u kući za odmor Holiday Home Villa Issa u Vrtlinovcu do 6 osoba, u danima vikenda od petka u 17 sati do nedjelje u 16 sati u razdoblju od 8. listopada 2021. do 1. svibnja 2022. godine uz prethodni dogovor i rezervaciju slobodnog termina s vlasnikom te osiguran dnevno po jedan obrok iz Restoran - Pizzeria 4M za osobe koje borave u kući

Vrijednost nagrade do 4.800,00 kn

 

Detalji Natječaja objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton.

 

Pokrovitelji: Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije

Sponzori: Villa Issa i Drvar d.o.o. - Restoran pizzerija 4M

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.