Pretraži
7. 4. 2022.

Studijsko putovanje predstavnika Kuća za odmor i Agroturizama s pričom u Italiju

Turistička zajednica Varaždinske županije u sklopu projekata Kuće za odmor s pričom i Agroturizam s pričom organizirala je dvodnevno studijsko putovanje u talijansku pokrajinu Furlanija-Julijska krajina.

U ponedjeljak i utorak (4 . i 5. travnja 2022. godine) odredište privatnih iznajmljivača i vlasnika agroturizama s područja Varaždinske županije bio je grad Udine na sjeveru Italije i njegova okolica. Ovdje se nalaze brojni agroturizmi, kuće za odmor, apartmani i druge vrste turističkih objekata, a u sklopu ovog putovanja razgledano je šest različitih primjera dobre prakse.

Obilaskom Agriturismo Borg da Ocjs di Fattoria ZOFF, Ville Dragoni, Le Corte dei Vizi, Agriturismo al Buttasella, Agriturismo Domus magna te Agriturismo Cjargnei sudionici su se vratili bogatiji za nova iskustva te dobili mnoštvo ideja koja će moći primijeniti u svojim objektima i tako podići vlastitu kvalitetu, ali i kvalitetu cijele destinacije.

Osim upoznavanja s poslovanjem, izazovima i prilikama u Italiji s kojima se njihovi kolege svakodnevno susreću, bila je to prilika i za međusobno druženje i razmjenu znanja i iskustva.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.