17. 6. 2022.

Pink Wing predstavio Varaždinsku županiju svijetu

Pink Wing - jedinstvena karavana superluksuznih automobila i njihovih vlasnika ove je godine po prvi puta prošla i Varaždinskom županijom.

Radi se o jedinstvenoj turističkoj, gastronomskoj i lifestyle vozačkoj manifestaciji koja kroz okupljanje i promociju skupocjenih automobila, ujedno na najbolji mogući način promovira turističke i gospodarske potencijale područja njihovim elitnim članovima svima redom iz vrha svjetskih gospodarskih i financijskih krugova.

U sklopu ovogodišnje manifestacije Pink Wing 2022 16. i 17. lipnja Varaždinsku županiju posjetilo je 65 super automobila čiji su vlasnici uživali u prepoznatljivoj kulturnoj, turističkoj i gastro ponudi Varaždinskoga kraja, a sve u svrhu promocije i proširenja turističke ponude ovakvim elitnim oblikom turizma.

Gosti su odsjeli u Hotelu Trakošćan, te je za njih pripremljena gala večera na terasi Dvora Trakošćan, dok je sljedećeg dana karavana prošla i samim centrom baroknog grada Varaždina.

Osim promocije varaždinskoga kraja, ljubitelji automobila i turisti imali su priliku uživo vidjeti skupocjene automobile kakvi se rijetko viđaju na cestama našega kraja.

Video 1.

Video 2. 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.