25. 8. 2022.

Foto Natječaj „Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija"

Pošaljite svoju autorsku fotografiju na temu iz naziva natječaja na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u razdoblju od 25.8. do 25.9.2022.

Svaki autor se prijavljuje samo s jednom fotografijom, a ona mora biti fotografirana isključivo na području Varaždinske županije i s motivima s područja Varaždinske županije (priroda, naselja, povijest, kultura, običaji, manifestacije, gastronomija, turizam, zabava, sport, ljudi i sl.).

Fotografija ne smije biti obrađena, osim osnovne korekcije svjetla i boje, bez autorskih potpisa i rubova, minimalnih dimenzija 3600 x 2400 piksela za vodoravne i 2400 x 3600 piksela za okomite.

Fotografija ne smije biti nagrađivana ni ranije eksponirana u javnosti.

U mailu je potrebno napisati naziv fotografije, što ona prikazuje i lokaciju gdje je fotografirana, te osnovne podatke o autoru fotografije (ime, prezime, adresa, mail adresa i kontakt broj).

O fotografijama, koje udovoljavaju propozicijama, prosudbu će dati tročlani žiri, a rezultati natječaja će biti javno objavljeni u ponedjeljak 3. listopada 2022. u eteru Radija Megaton, na rođendan Radija.

Najkvalitetnije fotografije će biti odabrane za izložbu fotografija koju ćemo organizirati u atriju Županijske palače Varaždinske županije, dok će najbolja fotografija osvojiti glavnu nagradu.

 

GLAVNA NAGRADA – boravak do 5 osoba u kući za odmor "Nihil deest" u Falinić Bregu, jedan vikend od petka u 17 sati do nedjelje u 16 sati u razdoblju od listopada 2022. do svibnja 2023. godine uz prethodni dogovor i rezervaciju slobodnog termina s vlasnikom te osiguran dnevno po jedan obrok iz Restorana CBS za osobe koje borave u kući

Vrijednost nagrade 3.500,00 kn ili 464,53 €.

 

Detalji Natječaja objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr, koji je organizator natječaja.

 

Pokrovitelji: Varaždinska županija i Turistička Zajednica Varaždinske Županije

Sponzori: Kuća za odmor "Nihil deest" i Cbs Restoran Svibovec

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.