9. 6. 2023.

TIE FLY karavana protutnjala Varaždinom – sudionici oduševljeni gradom i dočekom brojnih Varaždinaca

Jedinstvena karavana od preko 50-ak luksuznih sportskih automobila i njihovih vlasnika, okupljenih oko originalnog i izvorno hrvatskog turističko-gastronomskog projekta TIE FLY, stigla je jučer poslije podne u centar Varaždina. Oduševljeni i vidno iznenađeni dočekom brojnih Varaždinaca i njihovih gostiju, sudionici su svoja skupocjena vozila nakratko zaustavili prilikom defilea kroz centar te ih sa zadovoljstvom prezentirali znatiželjnom mnoštvu.

Nakon kratkog druženja sa okupljenim mnoštvom, karavana je krenula do Hotela Turist u kojem će prenoćiti, a TZ Varaždinske županije i TZ grada Varaždina organizirali su za sve sudionike organizirala prigodnu večeru u Koncertnoj dvorani varaždinskog HNK. Tom prilikom sve okupljene dočekali su i pozdravili župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, direktor TZ Varaždinske županije Goran Mališ i direktorica TZ grada Varaždina Jelena Toth.

TIE FLY jedinstveni je i originalan izvorno hrvatski turističko-gastronomski projekt čije se održavanje uzastopno održava 8. godinu zaredom. Okuplja redom visokopozicionirane poslovne ljude, vlasnike tvrtki i menadžere, s ciljem da, kroz druženje i uživanje u svim blagodatima ovog događanja, pruži nezaboravno turističko i gastronomsko iskustvo kroz besprijekorno organizirano putovanje. Sama svrha projekta je ponuditi novu vrstu aktivnog odmora visoko platežnoj klijenteli iz poslovnog svijeta i omogućiti im poslovno povezivanje i uspostavljanje kontakata unutar poslovnih krugova.

Svake godine ovaj vrhunski spektakl dokazuje da je Hrvatska jedna od svjetskih vrhunskih turističkih destinacija, a ideja ovogodišnje organizacije je prezentacija bogate kulturne, turističke i gospodarske tradicije kontinentalnog djela Hrvatske s osobitim naglaskom na prekrasno Hrvatsko zagorje.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.