Najavljeni treći Dani okusa varaždinskoga kraja

U vremenu od 13. travnja do 1. svibnja na području Varaždinske županije po treći puta će biti održana manifestacija „Dani okusa varaždinskoga kraja“. Po cijeni od svega 75 kuna, građani u tom razdoblju mogu izabrati meni od čak tri slijeda u jednom od ukupno 14 uključenih restorana.

Najavili su to danas, 9. travnja, predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević i direktor TZ-a Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini na konferenciji za novinare u hotelu Varaždin.

- Poseban naglasak u ovogodišnjim menijima stavljen je na jela od buče i varaždinsko bučino ulje, autohton i iznimno kvalitetan proizvod koji Varaždinska županija želi pretvoriti u prepoznatljiv brend – istaknula je Natalija Martinčević i pozvala građane da rezerviraju svoje mjesto u jednom od restorana i uživaju u okusima varaždinskog kraja.

Svih 14 ugostiteljskih objekata, koji sudjeluju u manifestaciji, ujedno su nositelji standarda “Okusi varaždinskoga kraja“, a Natalija Martinčević standard je danas dodijelila restoranu August iz Varaždina kao novom sudioniku projekta.

Uz August, u manifestaciji sudjeluju: Arabela iz Globočeca Ludbreškog, Grešna pilnica iz Klenovnika, Hotel La Gus i Zlatne gorice iz Gornjeg Kneginca, Restoran Minerva i Đurina hiža iz Varaždinskih Toplica, Hotel Trakošćan, Restoran Palatin, Restoran i zalogajnica Šanjek, Hotel Varaždin, Restoran Verglec, Restoran Garestin i Restoran Bedem iz Varaždina. Oni će ljubiteljima gastronomskih specijaliteta omogućiti da uživaju u bogatstvu i raznolikosti jela koje su pripremale generacije domišljatih domaćica.

Cjelokupnu ponudu menija po objektima možete preuzeti ovdje.

Rezervirajte što prije svoje mjesto i uživajte u okusima varaždinskog kraja!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.