Hotel Crnković **

Hotel Crnković **

 

Hotel Crnković će vas zadiviti baroknom arhitekturom u restoranu, velikom banketnom dvoranom i odličnom domaćom kuhinjom.

Hotel Crnković je udaljen oko 200 metara od Trga Svetog Trojstva. Hotel raspolaže s 11 soba: 1 je jednokrevetna i 10 dvokrevetnih. U sklopu hotela je velika banketna dvorana za 350 osoba. Uz to hotel raspolaže i restoranom i barom u prizemlju. U dvorištu hotela osiguran je parking za 100 parkiralištnih mjesta.
Banketna dvorana je mjesto gdje se organiziraju različiti događaji, prvenstveno svadbene proslave, i druge vrste priredbi i programa uz različite obljetnice, promocije i bankete. Svaki događaj u dvorani organiziran je profesionalno, s vrhunskom poslugom i odličnom gastronomskom ponudom. Osoblje hotela Crnković pobrinut će se da obilježavanje vaših značajnih događaja ostane u ugodnom sjećanju vama i vašim gostima.
Restoran i aperitiv bar izvedeni su u prizemlju glavne zgrade hotela Crnković, u baroknoj kući iz 1926 godine. Restoran raspolaže sa 80 sjedećih mjesta.

Kategorija: **
Kapacitet: 28
Adresa: Petra Zrinskog 9, Ludbreg
Telefon: +385 (0) 42 810 - 727
hotel-crnkovic.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.