Hotel Turist ***

Od svog otvaranja davne 1964., prijeko proširenja 1978. godine, pa do temeljite renovacije i redizajna 2021. godine, hotel Turist je postao i ostao nezaobilazan dio života u Varaždinu.

Novouređeni hotel raspolaže s 58 luksuznih i moderno opremljenih soba, ukupnog smještajnog kapaciteta od 116 ležajeva, a hotel je preuređenjem postao i savršeno mjesto za organizaciju privatnih i obiteljskih okupljanja te poslovnih događaja. Uz smještajne kapacitete hotel Turist nudi dvije višenamjenske dvorane, Ariu i Bellu, koje su prikladne za održavanje raznih svečanosti i privatnih proslava, seminara, konferencija, prezentacija, poslovnih sastanaka i kongresa. Uz Ariu i Bellu, tu je i Poslovni klub kao stvoren za održavanje sastanaka uz maksimalnu privatnost, a i za opuštanje uz široku ponudu vrhunskih cigara te najfinijih konjaka i ostalih profinjenih žestokih pića.

Također, u sklopu hotela nalazi se restoran Nobel u kojem možete isprobati specijalitete višestruko nagrađivanih kuhara, a tražite li bijeg od užurbanosti grada, možete se opustiti u spa centru Hedona.

Povijesni Stari grad, te povijesna jezgra sa brojnim znamenitostima, udaljena je tek 10 minuta hodanja od hotela. Fantastičan pogled sa Starog grada pruža se na zvonike crkava i samostana i vesele brežuljke koje okružuju grad, a sam dolazak do Starog grada pružit će Vam ugodnu atmosferu kao da šećete „malim Bečom“ kako Varaždin od milja zovu domaći i strani gosti grada.

Hotel Turist nalazi se na idealnom mjestu želite li razgledati najpoznatije varaždinske znamenitosti. Osim toga, Varaždin je sjajna polazišna točka ako poželite istražiti i otkriti njegovu okolicu, bilo da se odlučite samostalno razgledati okolna mjesta ili izabrati jedan od brojnih izleta koje organizira hotel.Kategorija: ***
Kapacitet: 173
Adresa: Aleja kralja Zvonimira 1, Varaždin
Radno vrijeme: 00.00-24.00h
Telefon: +385 (0) 42 395 395
www.hotel-turist.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.