Hotel La'gus ***

Smješten na brežuljku iznad Varaždina u idiličnom ambijentu čiste prirode očekuje Vas hotel La'Gus. 

Blizina grada Varaždina i izlaza na auto cestu Budapest – Zagreb dodatne su prednosti zbog kojih se gosti odlučuju potražiti smještaj u Varaždinu i okolici te odsjesti u hotelu La'Gus, bilo da posjećuju Varaždin ili su samo u prolazu.

Hoteli u Varaždinu pružaju urbane priče, međutim u hotelu La'Gus očekuje Vas tradicionalno gostoprimstvo karakteristično za ovaj kraj, a tijekom boravka moći ćete uživati u ljepoti okolnih mjesta na koja se pruža prekrasan pogled s hotelske terase ili iz Vaše sobe. Vaš će doživljaj biti upotpunjen bogatom ponudom tradicionalnih jela domaće kuhinje kao i internacionalnih specijaliteta. Zbog svog specifičnog položaja na samom brežuljku iznad grada Varaždina, a okruženog prirodnim zelenilom i čistim zrakom, hotel gostima pruža hotelski smještaj koji je jedinstven u odnosu na smještaj u Varaždinu.

Sa 27 soba i dva apartmana uređenih po europskim standardima, hotel pruža intimnu atmosferu, ugodnost, toplinu i nezaboravan boravak koji ovdje može pronaći svaki gost, poslovni ili obiteljski čovjek te tranzitni turist. Hotelske sobe Varaždin u ponudi hotela La'Gus su komforno namještene i moderno opremljene, interijer je uređen namještajem visokog dizajna i originalnim umjetničkim slikama, pa kao takav svakom gostu garantira visoku razinu udobnosti i kvalitete smještaja u Varaždinu i okolici.
U toploj i ugodnoj atmosferi hotelskog restorana uživat ćete u izvrsnim okusima tradicionalne domaće kuhinje varaždinskog kraja. Kako bi zadovoljili potrebe i želje naših gostiju, u pripremanju fine domaće hrane, koristimo se izborom kvalitetnih i svježih namirnica, voća, povrća, mesa visoke kvalitete te izvrsnim mliječnim proizvodima kojima garantiramo vrhunske gastronomske užitke. Nudimo mogućnost organiziranja vjenčanja u ugodnom ambijentu našega restorana, u predivnom prirodnom okruženju na hotelskoj terasi ili jedinstvenom ekskluzivnom prostoru našeg šatora.

Šator hotela La`Gus smješten je u sklopu samog hotela, okružen je zelenilom i prirodom iz kojeg se pruža prekrasan pogled na grad Varaždin. Ljepota prirodnog okruženja te ambijent šatora sa snježnom bjelinom njegovog interijera, pružaju osjećaj ekskluzivnosti, otmjenosti, nježnosti te spajaju tradicionalno i moderno. Iznimna kvaliteta, pristupačne cijene, cjelokupna organizacija, vrhunska gastronomska ponuda, dugogodišnje iskustvo te profesionalno i ljubazno osoblje samo su neki od razloga zašto baš nama ukazati povjerenje u organizaciji Vaše svadbene svečanosti. Osim toga, nudimo i mogućnost organiziranja obiteljskih proslava, obljetnica i rođendana za koje pripremamo posebne ponude jela prilagođene željama gostiju. U ponudi je i usluga cateringa koju odlikuje odlična organizacija i vrhunska kvaliteta.

 


Kategorija: ***
Kapacitet: 58
Adresa: Glavić 1/A, Turčin
Telefon: +385 (0) 42 652 940
www.hotel-lagus.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.