Hotel Orion ***

Hotel Orion nalazi se na mirnoj lokaciji u mjestu Horvatsko, na 3 km od centra Ivanca i državne ceste koja vodi prema centru Varaždina.

Hotel nudi besplatno parkiralište i klimatizirane sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu te hidromasažnom kadom ili tušem. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim programima, radni stol i mini bar. Gosti se mogu opustiti uz piće u hotelskom baru ili uz objed u restoranu.

Hotel raspolaže sa 18 soba, ukupno do 45 ležajeva. Sobe su moderno uređene i opremljene sa svim potrebnim za ugodan boravak. Sve sobe imaju mini bar, grijanje, klimu,sušilo za kosu i druge pogodnosti potrebne za potpuni komfor. Hotel raspolaže sa preko 650 sjedećih mjesta raspoređenih u 3 sale različitih veličina.
S terase hotela pruža se prekrasan pogled na planinu Ivanščicu i Ravnu goru koju tijekom vikenda pohodi veliki broj planinara i izletnika željnih ljepote netaknute prirode. Posebna su atrakcija paraglajderi i zmajari. U neposrednoj blizini hotela nalaze se privatna i zajednička lovišta bogata fazanima, srnama, zečevima i divljim svinjama od kojih se ističe lovište Zelendvor.Kategorija: ***
Kapacitet: 50
Adresa: Horvatsko 28, Klenovnik, Ivanec
Telefon: +385 (0) 42 770 650
www.hotel-orion.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.