Hotel Amalia ***

Hotel Amalia ***

 

Hotel Amalia nalazi se u samom središtu grada Ludbrega, ili kako legenda kaže, u centru svijeta. 

Zbog svoje dobre pozicije hotel Amalia je idealna polazna točka za razgledavanje Ludbrega. Trg Svetog Trojstva, na kojem je smješten hotel, je stroga pješačka zona što gostima hotela osigurava idealne uvjete za odmor. Hotelske sobe u Amaliji su novouređene, odišu ugodnom opuštajućom atmosferom.

Hotelski smještaj u moderno opremljenim sobama Hotel Amalia je opremljen sustavom “inteligentnih soba”. Automatizirane funkcije osiguravaju sigurnost i uštedu resursa. U svim sobama su LCD televizijski prijemnici, telefon, i pristup internetu (žični i bežični). Sve su sobe klimatizirane. Interijer hotela i opremljenost soba imaju sve karakteristike modernog hotelskog smještaja.
Hotel raspolaže s 31 hotelskom sobom (5 jednokrevetnih i 25 dvokrevetnih, te 1 hotelskim apartmanom). Ukupni smještajni kapacitet hotela je 57 kreveta. U sklopu hotela su restoran, aperitiv bar, vanjska natkrivena terasa i banketna dvorana kapaciteta 180 osoba. Osiguran je parking za 80 parkiralištnih mjesta.

Hotel Amalia je službeno započeo s radom 10.10.2008. U potpunosti su obnovljeni svi kapaciteti bivšeg hotela Putnik. Sobe su modernizirane, a preuređena je i kompletna infrastruktura. Hotel Amalia ima TV, telefon i internet koji su gostima na raspolaganju 24 sata dnevno. Aperitiv bar na glavnom gradskom trgu dobio je također novo ruho. Preuređen je i restoran gospodarski objekt u dvorištu u banketnu dvoranu za 180 osoba.Kategorija: ***
Kapacitet: 75
Adresa: Trg Svetog Trojstva 26, Ludbreg
Telefon: +385 (0) 42 810 810
www.hotel-amalia.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.