Restoran Arabela

Restoran Arabela

S tradicijom od 25 godina jedan je od vodećih restorana na ludbreškom području. Kapacitet mu je 100 osoba. Nalazi se na glavnoj cesti Varaždin-Koprivnica, udaljen 3 km od Ludbrega. Uz restoran je vlastiti parking, a ima i vlastitu proizvodnju vina.

Restoran August

Restoran August

Na varaždinskoj gradskoj tržnici, popularnom Placu, nalazi se restoran August u prekrasno uređenom podrumskom prostoru. U svojoj ponudi ima tradicionalna jela iz ovog kraja, ali i modernije gastronomske recepte. Namirnice za pripremu jela dolaze svježe, direktno s varaždinskog placa.

Restoran Bedem

Restoran Bedem

Restoran Bedem nalazi se, kako mu i ime govori, tik do sjeverne strane bedema Staroga grada Varaždin u Ulici Vladimira Nazora.

Restoran Zlatne Gorice

Restoran Zlatne Gorice

lzetište Zlatne gorice okruženom vinogradima,smješteno je brdu iznad Varaždina.

Hotel Lagus

Hotel Lagus

Smješten na brežuljku iznad Varaždina u idiličnom ambijentu čiste prirode očekuje Vas hotel La'Gus.

Restoran i zalogajnica Šanjek

Restoran i zalogajnica Šanjek

Srednjovjekovni je Varaždin sredinom 18. stoljeća imao oko 3.500 stanovnika, a u obrtništvu je radio svaki drugi odrasli muškarac, njih 273 zanatlija i gotovo četiri stotine njihovih pomoćnika i naučnika.

Restoran Verglec

Restoran Verglec

Restoran Verglec smješten je u strogom centru Varaždina. Kapacitet mu je 140 sjedećih mjesta, od toga 65 u restoranu i 75 na natkrivenoj terasi. Uz bogatu gastronomsku ponudu nudi širok izbor vina.

Restoran Palatin

Restoran Palatin

Smješten je u središtu Varaždina. Kapacitet mu je 50 mjesta u restoranu i 30 na terasi, a ima i posebnu dvoranu za sastanke s pedesetak mjesta i apartman za 6 osoba. U neposrednoj blizini je javna garaža.

Hotel Minerva

Hotel Minerva

U tri restorana ima gotovo 600 mjesta. Hotel raspolaže s 428 kreveta, vanjskim i unutarnjim bazenima s termalnom vodom, wellness sadržajima, kongresnom dvoranom sa 400 mjesta. Ima vlastiti parkirališni prostor. Pogodan za grupe.

Hotel Varaždin

Hotel Varaždin

Nalazi se u neposrednoj blizini željezničkog kolodvora te svega 5 minuta hoda od centra grada. Restorana ima 48 sjedećih mjesta, a wine bar još 22. Raspolaže s 60 ležaja. Ima vlastito parkiralište.

Seosko domaćinstvo Grešna pilnica

Seosko domaćinstvo Grešna pilnica

Seosko domaćinstvo nalazi se nadomak Klenovnika, 25 km od Varaždina. U seoskom ambijentu u dva rustikalno uređena prostora raspolaže sa 120 mjesta. Ima vlastiti parking za autobuse. Nudi tradicionalna jela i pića iz vlastite proizvodnje.

Restoran Garestin

Restoran Garestin

Smješten je nedaleko centra grada Varaždina. Raspolaže sa 100 unutarnjih i 70 vanjskih mjesta na terasi, a u pansionskom dijelu raspolaže s 18 kreveta. Ima vlastiti parking za osobne automobile.

Hotel Trakošćan

Hotel Trakošćan

U okružju brojnih malih polja, livada i šumskih proplanaka, sela i sićušnih zaseoka, vinograda i klijeti raštrkanih po pitomim zagorskim bregima nalazi se Trakošćan.

Vila Toplissa

Vila Toplissa

Na pitoresknom brdu iznad Varaždinskih Toplica smjestila se Vila Toplissa. Posjetite nas i uz neodoljiv pogled na toplički kraj uživajte u slasnim jelima tradicionalne zagorske kuhinje.

Restoran Bernarda

Restoran Bernarda

Posebnost Restorana Bernarda su namirnice koje se koriste u pripremi specijaliteta. Riječ je o namirnicama uzgojenima prema biodinamičkim načelima te starim izvornim sortama u kojima je sačuvana sva punoća boje, mirisa i okusa koji jamče jedinstveni gastro užitak za sva osjetila.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.