Restoran "Verglec"

 

Restoran „Verglec“, smješten je u strogom centru baroknog grada Varaždina, u srcu povijesne jezgre te samo nekoliko metara udaljen od Stančićevog trga, na kojem se nalazi i palača Sarmage.

S tog istog Trga pruža se pogled na tvrđavu Stari grad. Nakon šetnje gradom i uživanja u znamenitostima, mora se zadovoljiti i Vaše nepce, a idealan prostor za to je upravo „Verglec“, prvi restoran s licencom Hrvatske autohtone kuhinje.
Sa svojom bogatom gastronomskom ponudom i ugodnim ambijentom, pruža našim gostima mogućnost provođenja ugodnih trenutaka. Naše osoblje, naš je potencijal i sa svojom kreativnošću u pripremi hrane kao i sa svojom profesionalnošću i ljubaznošću, ponudit će Vam ono najbolje.
Ugodan ambijent restorana garniran je zvucima našeg verglaša, koji sa svojim tradicionalnim glazbenim instrumentom, uveseljava goste restorana. Prostor se sastoji od 140 sjedećih mjesta u restoranu i na terasi, tako da osim individualaca može ugostiti i veće turističke grupe. Za proslavu posebnih svečanih trenutaka poput vjenčanja, pričesti, krizmi, krštenja, poslovnih druženja i slično, restoran Verglec je idealno mjesto.Adresa: Kranjčevićeva 12, 42 000 Varaždin
Telefon: +385 (0) 42 211-131
www.gastrocom-ugostiteljstvo.com
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.