Pizzeria Rebus

 

Pizzeria Rebus otvorena je 1996. godine i od tada neprekidno posluje do danas.

Tijekom svih tih godina, nastojali smo našim gostima uvijek pružiti što kvalitetniju uslugu koristeći samo najkvalitetnije materijale i sirovine za izradu naših pizza. Kvaliteta nam je uvijek bila najvažnija, stoga smo odlučili da u ponudi osim pizza nemamo nikakvih drugih jela.
U ponudi imamo trideset i šest vrsta pizza u pet veličina, od kojih su pizza-burger najmanja, a super-jumbo najveća u okolici, a i šire. Posebno smo ponosni na naših sedamnaest vrsta pizza sa punjenim rubom, koje nudimo u svim veličinama. Isto tako već dugi niz godina vršimo dostavu pizza na području grada Varaždina i okolnih mjesta.
Kao prva pizzeria u Hrvatskoj u ponudi imamo i PARTY - PIZZU, koja je zbog svojeg svečanog izgleda, a i praktičnosti idealno rješenje za rođendane i slične proslave. U samom objektu imamo tri dupla separea za koje se udobno može smjestiti deset, petnaest ili dvadeset gostiju, te četiri manja separea do šest osoba. Kao i do sada, i u budućnosti ćemo se truditi da svojim gostima pružimo vrhunsku uslugu, te da se ugodno osjećaju u pizzeriji Rebus.Adresa: Kućan Donji, Varaždinska 129, 42000 Varaždin
Tel: (+385) 42 641 549
www.pizzeria-rebus.com 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.