Restoran Šanjek

 

Obrt Zvonko Šanjek i sinovi jedan je od najstarijih obrta u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

Djelatnosti kojima se bavimo su: proizvodnja kobasičarskih proizvoda od konjskog i ždrebećeg mesa, prodaja svježeg konjskog i ždrebećeg mesa i ugostiteljstvo.
Povijest počinje davne 1948. God kad je Zvonimir Šanjek, majstor mesar, otvorio prvu privatnu mesnicu s konjskim mesom na prostorima bivše Jugoslavije, a koja se ubrzo pročula po delikatesnim proizvodima od konjskog i ždrebećeg mesa. Iste je godine na Trgu slobode 7, u samom centru grada, otvorio prodavaonicu kobasičarskih proizvoda koja u izvornom obliku i danas postoji. Zvonimirov sin, Zvonko, nastavio je obrt, osuvremenio i proširio proizvodnju i prodaju u Optujskoj ulici i otvorio Restoran - Zalogajnicu Šanjek u ulici Braće Radić 53. U razvijanju djelatnosti i prenošenju obiteljske tradicije priključili su se i pripadnici treće generacije Šanjekovih, sinovi Ronald i Nikica.
Kako je mali obiteljski obrt postao prepoznatljiv diljem Hrvatske pa i šire, odgovor se može pronaći u višegodišnjoj tradiciji koju ima iza sebe, u kontinuiranoj kvaliteti i timu ljudi koji su uvijek na usluzi i pridonose ovoj veseloj i opuštenoj atmosferi.Kapacitet: 125 mjesta unutra, 30 mjesta vani
Adresa: Braće Radić 53, 42000 Varaždin
Telefon: +385 42 212 718
www.sanjek-obrt.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.