Turističke agencije

Turističke agencije

Incoming programi turističkih agencija za područje Varaždinske županije

Kuća magične trave

Kuća magične trave

Udahnite zdravlje na poljima Kuće magične trave u Paki, naučite kako izraditi ekološku kozmetiku od ljekovitog bilja i osjetite magičnu moć mira i tišine idiličnog imanja obitelji Jakopović.

Prezentacijski centar Eko Petrović

Prezentacijski centar Eko Petrović

"Eko Petrović" je obiteljsko ekološko poljoprivredno imanje koje zatvara cijeli krug poljoprivredne proizvodnje popularno nazvan "Od polja do stola".
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Andreja Petrović bavi se organskim uzgojem, proizvodnjom i preradom tradicionalnih prehrambenih proizvoda. Sirovinu, prerađevine i vlastite proizvode sa svog imanja priprema na temelju tradicionalnih recepata ovih područja. Sirovine koje koristi su buča, bučine koštice, bučino ulje, pir - stara pšenica, brašno od buče i pira, mekinje i drugo.

Zlatne gorice

Zlatne gorice

Ljepota prirode, čisti zrak, najljepši pogled na Varaždin, vinarski podrum, vrhunska eno gastronomska ponuda, sanjkalište, labirint... no prije svega gostoprimstvo domaćina stvorili su od Izletišta Zlatne gorice provjereno mjesto za ugodu kojem se svi rado vraćaju.

Licitarska kuća obitelji Gladović

Licitarska kuća obitelji Gladović

Korakom u ovu licitarsku kuću otkrit ćete 70 godina staru tradiciju proizvodnje medenjaka, medičarskih proizvoda, svijeća, lampiona i gvirca.

Lov na tartufe

Lov na tartufe

Uputite se u lov na tartufe, uživajte u prirodi i svježem zraku, a kasnije se opustite u ugodnoj atmosferi i predivnom interijeru Imanja Pijevci. Izvrsni gastronomski doživalj, fino vino i dobro društvo su zagarantirani.

Otvoreni atelijer Macolić – umjetnički tečaj slikanja i crtanja za turiste

Otvoreni atelijer Macolić – umjetnički tečaj slikanja i crtanja za turiste

Doživite nezaboravno iskustvo, stvorite osobni i nezaboravni suvenir. Upoznajte se sa stvaralačkim procesom u atelijeru likovnog umjetnika ili stvarajte na otvorenom. 

Topiary park

Topiary park

Na površini od ukupno 7200 m2 razgledajte više od 400 topiarya i čak 30-tak zasebnih priča, poput: motora i skutera na cesti, seoskog imanja s domaćim životinjama, jezera s labudovima, patkama i žabama. Park priča priču i o divljim životinjama, raznim pticama, anđelima, svetoj obitelji, a tu su i japanski prikazi vrta i drugo.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.