Prezentacijski centar Eko Petrović

"Eko Petrović" je obiteljsko ekološko poljoprivredno imanje koje zatvara cijeli krug poljoprivredne proizvodnje popularno nazvan "Od polja do stola".
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Andreja Petrović bavi se organskim uzgojem, proizvodnjom i preradom tradicionalnih prehrambenih proizvoda. Sirovinu, prerađevine i vlastite proizvode sa svog imanja priprema na temelju tradicionalnih recepata ovih područja. Sirovine koje koristi su buča, bučine koštice, bučino ulje, pir - stara pšenica, brašno od buče i pira, mekinje i drugo.

U vlastitom prostoru putem multimedijalnih i virtualnih tehnologija omogućit će uvid u sve faze razvoja usjeva /uzgoj, obrada tla, gnojenje, obrana od korova na ekološki način, prikupljanje i obrada plodova/. Određene faze prerade direktno se mogu vidjeti u pogonu. Ovako posjetitelj može dobiti kompletnu sliku aktivnosti na poljoprivrednom gospodarstvu zatvarajući cijeli ciklus "Od polja do stola".
U prezentacijskom centru Eko Petrović osim uvida u preradu i pakiranje proizvoda upoznati će posjetitelje sa pripremom i mogućnostima kombiniranja namirnica na bazi buče, koristeći vlastite sirovine i prerađevine. Pripremat će se i degustirati, bučino ulje, bučine koštice s okusima (slane, čokoladirane, s paprikom), pogačice s bučinim brašnom, kanapei s bučinim namazom, bučino ulje kombinirati s kozjim sirom, kolač od bučinih koštica i pira (Špancir torta).

Prezentacijski centar Eko Petrović, Zagrebačka 189, Varaždin, +385(0)98 130 5945, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.eko-petrovic.hr 

- multimedijalne prezentacije primarne poljoprivredne proizvodnje,
- razgledavanja prerađivačkog i proizvodnog pogona,
- degustacije i prezentacije pojedinačnih proizvoda od buče i pira te mogućnost kupnje istih po proizvođačkim cijenama u izložbeno prodajnom salonu.

Lokacija: Objekt je smješten na odličnoj lokaciji - glavna ulica na samom ulasku u Varaždin - mogućnost prijema do 50 osoba te parkiranja jednog autobusa ili dva mini busa.
Cijena: 30kn po osobi s uključenim PDV-om , agencijskom provizijom te degustacijom proizvoda .
Gratis: 1/21
Trajanje posjeta: 1,5-2 sata

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.