Lov na tartufe

Lov na tartufe

 

Uputite se u lov na tartufe, uživajte u prirodi i svježem zraku, a kasnije se opustite u ugodnoj atmosferi i predivnom interijeru Imanja Pijevci. Izvrsni gastronomski doživalj, fino vino i dobro društvo su zagarantirani.

 

Osim u Istri, koja je nadaleko poznata po tartufima, za njima se sve više traga i na sjeveru Hrvatske.

Izlet „Lov na tartufe“ nova je turistička atrakcija Varaždinske županije čije je polazište jedna od „Kuća za odmor s pričom“ nedaleko Novog Marofa – Imanje Pijevci.

Jednodnevni izlet u prirodu i jedinstven gurmanski doživljaj počinje doručkom od delicija mini sirane Fruk i biomanufakture Petrović. Zatim se po brdima i šumama oko kuće za odmor, kreće u lov na tartufe. Točnije, lov na Tuber brumale ili pučki, zimski crni tartuf. Tijekom izleta upoznat ćete i istreniranog psa pasmine Lagotto Romagnolo. Ime mu je Jeno i zajedno sa svojim vlasnikom, iskusnim tartufarom, vodit će vas prema pronalasku vašeg prvog tartufa. I naravno, naučiti vas sve što treba znati o njemu.

A ima li nešto bolje od toga, da pronađeno crno blago, odmah i kušate?

Nakon višesatnog lova uživajte u ručku od pet sljedova koji pred vama rade iskusni chefovi Restorana Bedem. Svaki slijed prati izvrsno vino Vinarije Kopjar.

 

Izlet „Lov na tartufe“, Možđenec 199, 099 216 6711, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., https://pijevci.com/wp/lov-na-tartufe/    

  • Sastanak s profesionalnim tartufarima i lovačkim psom
  • doručak od domaćih delicija
  • Pričanje priča - o specijalitetima destinacije i tartufima
  • Lov na tartufe
  • ručak od 5 sljedova koji kuhari pripremaju pred vama, koristeći netom pronađene tartufe

Lokacija: Countryhouse Pijevci

Cijena: 1.000 kn po osobi, predviđeno za grupe do 14 osoba.

Trajanje posjeta: 6-8 sati

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.