Restoran "Diana"

Restoran "Diana"

A la cart restoran Diana nalazi se u sklupu hotela Minerva te svojim gostima nude vrhunsku hranu višestruko nagrađivanih kuhara.

Pivnica "Stari Mlin"

Pivnica "Stari Mlin"

Pivnica "Stari Mlin" svojom ponudom gostima pruža niz gurmanskih užitaka, a svojim osebujnim ambijentom u etno stilu daje i osjećaj domaćinske atmosfere.

Pizzeria "ŠPAN"

Pizzeria "ŠPAN"

Ukoliko vas "zatekne" želja za okusom toploga krušnoga tijesta s raznolikim, ukusnim sadržajem, na vašem putovanju ili u posjetama Knegincu, svakako se zaustavite u pizzeriji "Špan".

Pizzeria "Oaza"

Pizzeria "Oaza"

Pizzeria "Oaza" svojim gostima nudi domaće specijalitete spremljene u krušnoj peći.

Restoran BVB

Restoran BVB

Uz cestu koja od Ivanca vodi prema Prigorcu s lijeve strane smješten je restoran BVB. Restoran je kapaciteta od čak 180 sjedaćih mjesta, pa se u njemu često organiziraju različiti skupovi i svečanosti poput gljivarijade, umjetničkih izložbi, svadbenih svečanosti, poslovnih prezentacija i ručkova.

Restoran Ivančica

Restoran Ivančica

Buffet „Ivančica“ već dugi niz godina slovi za mjesto dobre hrane i kvalitetne usluge.

Ugostiteljsko seljačko gospodarstvo Držaić

Ugostiteljsko seljačko gospodarstvo Držaić

Gospodarstvo se nalazi u Žarovnici, mirnom mjestu udaljenom nekoliko kilometara od centra Lepoglave. Domaćini svojim gostima nude domaću rakiju, biljne likere i vino, te jela pripremljena po tradicionalnim recepturama zagorskog kraja.

Restoran „Jak“

Restoran „Jak“

Restoran se nalazi u mjestu Žarovnica, nedaleko od centra Lepoglave. Prostor restorana se sastoji od klimatizirane sale koja ima kapacitet od 130 mjesta te ljetne terase koja može primiti 20 osoba.

Ugostiteljstvo, trgovina i usluge ‘’Nec’’

Ugostiteljstvo, trgovina i usluge ‘’Nec’’

Svojim gostima nudi širok izbor tradicionalnih jela od domaćih namirnica. U ponudi se tako mogu naći zagorski štrukli, domaća rakija i vino.

Pizzeria i spageteria “SHARK”

Pizzeria i spageteria “SHARK”

Pizzeria i spageteria “SHARK” nalazi se u Ludbregu. Unutarnji prostor može primiti 80 osoba, dok ljetna terasa ima kapacitet od 40 sjedećih mjesta.

Restaurant “LAV”

Restaurant “LAV”

Prostor je kvalitetno uređen, klimatiziran i može primiti do 150 gostiju.

Restoran Ključice

Restoran Ključice

Restoran "KLJUČICE" smješten je u samome centru Grada Novog Marofa, uz regionalnu cestu Novi Marof – Zagreb.

Konoba Marija

Konoba Marija

Na državnoj cesti Varaždin-Maribor u prigradskom naselju Hrašćica smjestio se restoran-konoba "Marija" s 30-godišnjim ugostiteljskim iskustvom.

Restoran Santa Maria

Restoran Santa Maria

Restoran s posebno zanimljivim rustikalnim dekoracijama.

Restoran Šanjek

Restoran Šanjek

Obrt Zvonko Šanjek i sinovi jedan je od najstarijih obrta u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

Pizzeria Toni

Pizzeria Toni

U ugodnom i prijateljskom ambijentu te novouređenoj terasi kušajte najbolje pizze iz krušne peći u gradu i puno šire.

Vila Toplissa

Vila Toplissa

Izletište i restoran Vila Toplissa izgrađena je na pitoresknom brdu iznad Varaždinskih Toplica te pruža jedinstveni pogled na toplički kraj.

Restoran Kneginečka hiža

Restoran Kneginečka hiža

Restoran "Kneginečka hiža" smješten je 7 km od centra Varaždina, u mjestu Gornji Kneginec, na državnoj cesti između Varaždina i Varaždinskih Toplica.

Pivnica Mejaši

Pivnica Mejaši

U sklopu hotela Amalia nalazi se i pivnica Mejaši uređena u autohtonu stilu zagorskoga duha, koja svakodnevno nudi pizze iz krušnih peći, domaći sir s vrhnjem, prgice, suhi goveđi jezik i ostala zaboravljena starinska jela.

Restoran Arabela

Restoran Arabela

Ugostiteljski objekt tipa restoran osnovao i otvorio je Josip Kišić, 1989. godine i krajem ove godine obilježit će svoju 25. godišnjicu postojanja i uspješnog rada.

Restoran Črn Bel

Restoran Črn Bel

Restoran se nalazi na malenom ali i najljepšem brežuljku ludbreškog kraja. Sa unutrašnjosti objekta kao i sa 3 terase proteže se prelijepi pogled na Ludbreg i okolna mjesta.

Pizzeria Rebus

Pizzeria Rebus

Pizzeria Rebus otvorena je 1996. godine i od tada neprekidno posluje do danas.

Restoran Francina 2

Restoran Francina 2

Francina 2, smještena u mjestu Breznica nedaleko Varaždina. Restoran nudi suvremenu interpretaciju Hrvatskih kulinarskih tradicija, u sofisticiranoj i u isto vrijeme neformalnoj atmosferi.

Restoran hotela Turist

Restoran hotela Turist

Njegovanje vjekovne tradicije kulinarskog umijeća stalna je briga vrsne ekipe kuhara.

Restoran "Palatin"

Restoran "Palatin"

Palatin lat. palatinus bio je još u Bizantu visoki carski dvorjanik odnosno predstojnik carske riznice, prvi čovjek financija. I kasnije, u feudalno doba, palatini su bili dostojanstvenici na kraljevskom dvoru. Glavnu titulu imao je Comes Palatinus, upravitelj kraljevskog dvora.

Pečenjarnica "VARAŽDINSKI ZUG"

Pečenjarnica "VARAŽDINSKI ZUG"

U ugodnom ambijentu pečenjarnice, možete probati ne samo klasične ćevape, šiš-ćevape ili pljeskavice, već i sve to punjeno sirom, a tu su i rolani ražnjići, vješalica, kobasice, pečenice i svi ostali slični specijaliteti, a svaki dan u ponudi su i gableci.

Restoran "Garestin"

Restoran "Garestin"

Nedaleko od centra grada nalazi se restoran i pansion Garestin, čije ime je ujedno i prvi naziv za grad Varaždin.

Restoran "El"

Restoran "El"

Restoran “EL” nudi mnoge kulinarske specijalitete, od kojih se, pored široke ponude pizza, posebno ističu lignje spremljene na različite načine.

Restoran "Fontana"

Restoran "Fontana"

U prekrasnom starom baroknom gradu Varaždinu smjestio se jedan od najljepših restorana sa prekrasnim i jedinstvenim salama u kojem biste poželjeli proslaviti najljepši i najvažniji dan u vašem životu.

Restoran "Cimplet"

Restoran "Cimplet"

Restoran "Cimplet" je otvoren početkom 2003. godine na adresi B. Radića 102, na zapadnom izlazu iz Varaždina prema Ivancu (iza bolnice); dok tvrtka samostalno posluje od 1995. godine.

Restoran "Verglec"

Restoran "Verglec"

Restoran „Verglec“, smješten je u strogom centru baroknog grada Varaždina, u srcu povijesne jezgre te samo nekoliko metara udaljen od Stančićevog trga, na kojem se nalazi i palača Sarmage.

Restoran "Angelus"

Restoran "Angelus"

Moderna i kreativna autohtono-mediteranska kuhinja koja dobrodošlicu svojim gostima izražava iznimno toplom i ugodnom atmosferom te specifičnim rustikalnim uređenjem prostora.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.