Restoran "Diana"

A la cart restoran Diana nalazi se u sklupu hotela Minerva te svojim gostima nude vrhunsku hranu višestruko nagrađivanih kuhara.

Pivnica "Stari Mlin"

Pivnica "Stari Mlin" svojom ponudom gostima pruža niz gurmanskih užitaka, a svojim osebujnim ambijentom u etno stilu daje i osjećaj domaćinske atmosfere.

Restoran Ključice

Restoran "KLJUČICE" smješten je u samome centru Grada Novog Marofa, uz regionalnu cestu Novi Marof – Zagreb.

Konoba Marija

Na državnoj cesti Varaždin-Maribor u prigradskom naselju Hrašćica smjestio se restoran-konoba "Marija" s 30-godišnjim ugostiteljskim iskustvom.

Restoran Santa Maria

Restoran s posebno zanimljivim rustikalnim dekoracijama.

Restoran Šanjek

Obrt Zvonko Šanjek i sinovi jedan je od najstarijih obrta u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

Pizzeria Toni

U ugodnom i prijateljskom ambijentu te novouređenoj terasi kušajte najbolje pizze iz krušne peći u gradu i puno šire.

"Ivonjska kliet"

Uređenje "Ivonjske klieti" nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Da je ovdje sve drugačije nego drugdje, upozorava već masivna starinska kvaka na vratima.

Vila Toplissa

Izletište i restoran Vila Toplissa izgrađena je na pitoresknom brdu iznad Varaždinskih Toplica te pruža jedinstveni pogled na toplički kraj.

Restoran Kneginečka hiža

Restoran "Kneginečka hiža" smješten je 7 km od centra Varaždina, u mjestu Gornji Kneginec, na državnoj cesti između Varaždina i Varaždinskih Toplica.

Pivnica Mejaši

U sklopu hotela Amalia nalazi se i pivnica Mejaši uređena u autohtonu stilu zagorskoga duha, koja svakodnevno nudi pizze iz krušnih peći, domaći sir s vrhnjem, prgice, suhi goveđi jezik i ostala zaboravljena starinska jela.

Restoran Arabela

Ugostiteljski objekt tipa restoran osnovao i otvorio je Josip Kišić, 1989. godine i krajem ove godine obilježit će svoju 25. godišnjicu postojanja i uspješnog rada.

Restoran Črn Bel

Restoran se nalazi na malenom ali i najljepšem brežuljku ludbreškog kraja. Sa unutrašnjosti objekta kao i sa 3 terase proteže se prelijepi pogled na Ludbreg i okolna mjesta.

Pizzeria Rebus

Pizzeria Rebus otvorena je 1996. godine i od tada neprekidno posluje do danas.

Restoran Francina 2

Francina 2, smještena u mjestu Breznica nedaleko Varaždina. Restoran nudi suvremenu interpretaciju Hrvatskih kulinarskih tradicija, u sofisticiranoj i u isto vrijeme neformalnoj atmosferi.

Restoran hotela Turist

Njegovanje vjekovne tradicije kulinarskog umijeća stalna je briga vrsne ekipe kuhara.

Restoran "Palatin"

Palatin lat. palatinus bio je još u Bizantu visoki carski dvorjanik odnosno predstojnik carske riznice, prvi čovjek financija. I kasnije, u feudalno doba, palatini su bili dostojanstvenici na kraljevskom dvoru. Glavnu titulu imao je Comes Palatinus, upravitelj kraljevskog dvora.

Pečenjarnica "VARAŽDINSKI ZUG"

U ugodnom ambijentu pečenjarnice, možete probati ne samo klasične ćevape, šiš-ćevape ili pljeskavice, već i sve to punjeno sirom, a tu su i rolani ražnjići, vješalica, kobasice, pečenice i svi ostali slični specijaliteti, a svaki dan u ponudi su i gableci.

Konoba "Marija"

Na državnoj cesti Varaždin-Maribor u prigradskom naselju Hrašćica smjestio se restoran-konoba "Marija" s 30-godišnjim ugostiteljskim iskustvom.

Restoran "Garestin"

Nedaleko od centra grada nalazi se restoran i pansion Garestin, čije ime je ujedno i prvi naziv za grad Varaždin.

Restoran "El"

Restoran “EL” nudi mnoge kulinarske specijalitete, od kojih se, pored široke ponude pizza, posebno ističu lignje spremljene na različite načine.

Restoran "Fontana"

U prekrasnom starom baroknom gradu Varaždinu smjestio se jedan od najljepših restorana sa prekrasnim i jedinstvenim salama u kojem biste poželjeli proslaviti najljepši i najvažniji dan u vašem životu.

Restoran "Cimplet"

Restoran "Cimplet" je otvoren početkom 2003. godine na adresi B. Radića 102, na zapadnom izlazu iz Varaždina prema Ivancu (iza bolnice); dok tvrtka samostalno posluje od 1995. godine.

Restoran "Verglec"

Restoran „Verglec“, smješten je u strogom centru baroknog grada Varaždina, u srcu povijesne jezgre te samo nekoliko metara udaljen od Stančićevog trga, na kojem se nalazi i palača Sarmage.

Restoran "Angelus"

Moderna i kreativna autohtono-mediteranska kuhinja koja dobrodošlicu svojim gostima izražava iznimno toplom i ugodnom atmosferom te specifičnim rustikalnim uređenjem prostora.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.