Restoran Bernarda

Restoran Bernarda

Posebnost Restorana Bernarda su namirnice koje se koriste u pripremi specijaliteta. Riječ je o namirnicama uzgojenima prema biodinamičkim načelima te starim izvornim sortama u kojima je sačuvana sva punoća boje, mirisa i okusa koji jamče jedinstveni gastro užitak za sva osjetila.

Vila Toplissa

Vila Toplissa

Na pitoresknom brdu iznad Varaždinskih Toplica smjestila se Vila Toplissa. Posjetite nas i uz neodoljiv pogled na toplički kraj uživajte u slasnim jelima tradicionalne zagorske kuhinje.

Hotel Trakošćan

Hotel Trakošćan

U okružju brojnih malih polja, livada i šumskih proplanaka, sela i sićušnih zaseoka, vinograda i klijeti raštrkanih po pitomim zagorskim bregima nalazi se Trakošćan.

Restoran Garestin

Restoran Garestin

Smješten je nedaleko centra grada Varaždina. Raspolaže sa 100 unutarnjih i 70 vanjskih mjesta na terasi, a u pansionskom dijelu raspolaže s 18 kreveta. Ima vlastiti parking za osobne automobile.

Seosko domaćinstvo Grešna pilnica

Seosko domaćinstvo Grešna pilnica

Seosko domaćinstvo nalazi se nadomak Klenovnika, 25 km od Varaždina. U seoskom ambijentu u dva rustikalno uređena prostora raspolaže sa 120 mjesta. Ima vlastiti parking za autobuse. Nudi tradicionalna jela i pića iz vlastite proizvodnje.

Hotel Varaždin

Hotel Varaždin

Nalazi se u neposrednoj blizini željezničkog kolodvora te svega 5 minuta hoda od centra grada. Restorana ima 48 sjedećih mjesta, a wine bar još 22. Raspolaže s 60 ležaja. Ima vlastito parkiralište.

Hotel Minerva

Hotel Minerva

U tri restorana ima gotovo 600 mjesta. Hotel raspolaže s 428 kreveta, vanjskim i unutarnjim bazenima s termalnom vodom, wellness sadržajima, kongresnom dvoranom sa 400 mjesta. Ima vlastiti parkirališni prostor. Pogodan za grupe.

Restoran Palatin

Restoran Palatin

Smješten je u središtu Varaždina. Kapacitet mu je 50 mjesta u restoranu i 30 na terasi, a ima i posebnu dvoranu za sastanke s pedesetak mjesta i apartman za 6 osoba. U neposrednoj blizini je javna garaža.

Restoran Verglec

Restoran Verglec

Restoran Verglec smješten je u strogom centru Varaždina. Kapacitet mu je 140 sjedećih mjesta, od toga 65 u restoranu i 75 na natkrivenoj terasi. Uz bogatu gastronomsku ponudu nudi širok izbor vina.

Restoran i zalogajnica Šanjek

Restoran i zalogajnica Šanjek

Srednjovjekovni je Varaždin sredinom 18. stoljeća imao oko 3.500 stanovnika, a u obrtništvu je radio svaki drugi odrasli muškarac, njih 273 zanatlija i gotovo četiri stotine njihovih pomoćnika i naučnika.

Kavana Dora

Kavana Dora

Odmorite se u ugodnom srednjeeuropskom ozračju prave kavane u centru Varaždina.

Hotel Lagus

Hotel Lagus

Smješten na brežuljku iznad Varaždina u idiličnom ambijentu čiste prirode očekuje Vas hotel La'Gus.

Restoran Zlatne Gorice

Restoran Zlatne Gorice

lzetište Zlatne gorice okruženom vinogradima,smješteno je brdu iznad Varaždina.

Restoran Bedem

Restoran Bedem

Restoran Bedem nalazi se, kako mu i ime govori, tik do sjeverne strane bedema Staroga grada Varaždin u Ulici Vladimira Nazora.

Restoran August

Restoran August

Na varaždinskoj gradskoj tržnici, popularnom Placu, nalazi se restoran August u prekrasno uređenom podrumskom prostoru. U svojoj ponudi ima tradicionalna jela iz ovog kraja, ali i modernije gastronomske recepte. Namirnice za pripremu jela dolaze svježe, direktno s varaždinskog placa.

Restoran Arabela

Restoran Arabela

S tradicijom od 25 godina jedan je od vodećih restorana na ludbreškom području. Kapacitet mu je 100 osoba. Nalazi se na glavnoj cesti Varaždin-Koprivnica, udaljen 3 km od Ludbrega. Uz restoran je vlastiti parking, a ima i vlastitu proizvodnju vina.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.