Kuće za odmor s pričom

Kuće za odmor s pričom

 

Posljednjih godina sjever Hrvatske postaje sve zanimljiviji turistima željnim otkrivanja prirode, običaja i ljudi, uživanja u izvornim jelima, mirisima, užitka u vremenu i miru i neposrednom kontaktu s domaćinima.

U želji da zahtjevnom tržištu ponudi što kvalitetniji i drugačiji doživljaj, Turistička zajednica Varaždinske županije pokrenula je projekt "Kuće za odmor s pričom". Glavni cilj projekta je razvoj turističke ponude na ruralnom području i povećanja broja smještajnih objekata uz diverzifikaciju temeljenu na kulturno-povijesnoj tradiciji i podizanje kvalitete. U projekt se do sada uključilo ukupno 56 nositelja standarda najboljeg smještaja u Županiji, a vizija projekta je stvoriti brend koji će se direktno vezati uz Varaždinsku županiju.

Neka mjesto vašeg odmora bude u „Kući s pričom“ koja nosi oznaku kvalitete, u kojoj ćete naći Smještaj po vašoj želji. Kao što je naš kraj različit, tako su i različite „priče“ ispričane kroz arhitekturu, predmete, doživljaj i ugođaj svake „Kuće za odmor s pričom.“

Za pregled svih "Kuća za odmor s pričom" posjetite našu web stranicu MyVarazdinHoliday.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.